6.bölümü beklekonuyu neşelendiriyoruz işte
ayy zaten canım çıktı hastanelerde ama enerjim neşem yerinde çok şükür![]()
6.bölümü beklekonuyu neşelendiriyoruz işte
ayy zaten canım çıktı hastanelerde ama enerjim neşem yerinde çok şükür![]()
güzel aksiyonlu bir bölüm ama şu üvey baba konusu hemen bitmeli diğer dizilerde butür karakterler inatla sezon boyunca dizilerde tutuluyor6.bölümü bekle![]()
Bence iyi bir sürükleyiciliği var üvey babanın ama uzatılacak pek bir kısmı kalmadı bence en geç 10.bölüme kadar hapse girecektir bence.güzel aksiyonlu bir bölüm ama şu üvey baba konusu hemen bitmeli diğer dizilerde butür karakterler inatla sezon boyunca dizilerde tutuluyor
kırgın çiçekler bu hatayı inş yapmaz bu bölümde hemen konusu kapanmalı ama 1.sezon boyunca bu herif ağırlıklı giderse dizi er geç bozar şuan dizinin tek olumsuz yanı![]()
ayy hayırr bee geberip gitsinBence iyi bir sürükleyiciliği var üvey babanın ama uzatılacak pek bir kısmı kalmadı bence en geç 10.bölüme kadar hapse girecektir bence.
Üvey Baba senin sevgilin.ayy hayırr bee geberip gitsin
dizi okul hayatına diğer öğrencilere biraz daha ağırlık vermeli diğer öğrencilerin ağırlığı ortadan kayboldu güney falan diğer yanındakı çocular süslük duruyor şu öğrencilerin rollerine biraz ağırlık verilmeli
serkan bile sın 2 bölümdir bir pasif role çekilmiş durumda şu oğlanlarıda bir ön pilana koysunlar![]()
Öğrenci ağırlıklı giderse bence de daha iyi olurayy hayırr bee geberip gitsin
dizi okul hayatına diğer öğrencilere biraz daha ağırlık vermeli diğer öğrencilerin ağırlığı ortadan kayboldu güney falan diğer yanındakı çocular süslük duruyor şu öğrencilerin rollerine biraz ağırlık verilmeli
serkan bile sın 2 bölümdir bir pasif role çekilmiş durumda şu oğlanlarıda bir ön pilana koysunlar![]()
4 ve 5 bölüm yorumu
kişile olduğu gibiydi son bölüm şu üvey baba meşelerinden sıkıldım ya
Kesinlikle öyle Ama üvey baba olayı gereksiz özel e gel konuşalımolduğu gibimi valla her geçen bölüm karakterler iyiye gidiyor bence
benim düşüncem
Kesinlikle öyle Ama üvey baba olayı gereksiz özel e gel konuşalım
Özele gelcen miKesinlikle öyle Ama üvey baba olayı gereksiz özel e gel konuşalım
Yaz yazıdizinin gerilimini yaratan o gerekli bir karakter bence tmm geliyorum
ayy iyiki anneme denk gelmedi o kız vlla kamera çekim falan dinlemez tokadı yapıştıırdı ağzının ortasına hahhaa
inanılmaz bi sahneydi. izledikçe fena oluyorum.