evetttt merakla bekliyorum
mustime dönüşümülü izlerim ben bakalım ben olsaydımın klıp tarihini vericekmi açıklama yapar galiba karçımamam lazım
Kavgayı izlersin.mustime dönüşümülü izlerim ben bakalım ben olsaydımın klıp tarihini vericekmi açıklama yapar galiba karçımamam lazım![]()
Bölüm sonlara doğru coştu. Kemal faslı kapanicak heralde
Dizi yine bombaydi cok iyi bir bolum oldu haftaya da iyice cosuyor eylul ve serkan cok tatli olmuslar
Evet kesinlikle. Kemal dizinin gerilim malzemesiydi şimdi nolcak bakalım. Gerilimden çıkıp tamamen dram ve belki de biraz gençlik dizisine mi dönecek?umarım öyle olmazgaliba kapanacak kapanacakta kemal yerine ne yazacaklar
acaba merak ediyorum diziye hareketlilik katan oydu😉
Evet kesinlikle. Kemal dizinin gerilim malzemesiydi şimdi nolcak bakalım. Gerilimden çıkıp tamamen dram ve belki de biraz gençlik dizisine mi dönecek?umarım öyle olmaz
Abla bir gecmis sayfalara bak istersen diziyi ilk gunden bu yana izleyenlerden birisiyim 😀oo kadircim sen izliyormudyun dizimizi![]()
Abla bir gecmis sayfalara bak istersen diziyi ilk gunden bu yana izleyenlerden birisiyim 😀
Aga kadin ve kel adamin bakislarini tuttum polise haber vermeyecektiryine güzel bi bölümdü songül bakalım nasıl yırtacak bu durumdan![]()
aynen aga iyi insanlara benziyolar polise gitmezlerAga kadin ve kel adamin bakislarini tuttum polise haber vermeyecektir
Vadi baslasada bizde yorumlasak ozledikaynen aga iyi insanlara benziyolar polise gitmezler
aynen aga ya gerisi sarmıyorVadi baslasada bizde yorumlasak ozledik