Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Dizi yine bombaydi cok iyi bir bolum oldu haftaya da iyice cosuyor eylul ve serkan cok tatli olmuslar

galiba kapanacak kapanacakta kemal yerine ne yazacaklar
acaba merak ediyorum diziye hareketlilik katan oydu😉
Evet kesinlikle. Kemal dizinin gerilim malzemesiydi şimdi nolcak bakalım. Gerilimden çıkıp tamamen dram ve belki de biraz gençlik dizisine mi dönecek?umarım öyle olmaz

Abla bir gecmis sayfalara bak istersen diziyi ilk gunden bu yana izleyenlerden birisiyim 😀

hımm anladım cnm ben yorum kısmının ilk sayfalarına bakmamıştım
görmedim o yüzden cnm 😉😉
çok güzel bölümdü gerçektende eylülün annesini boğasım geliyor her seferinde
kemalim demesin artkkkkk:bağır:

yine güzel bi bölümdü songül bakalım nasıl yırtacak bu durumdan :D

Son bölüm genel olarak çok iyiydi

Güney'in songülle şakalaştığı sahne çok komikti :F ayrıca defne (gerçek anlam da) az kalsın çatlıyodu :Z :Z öyle bi kıskandı ki :F

Bi de şeye anlam veremedim ve saçma buldum ; songülün merale tokat atmasını :F senariste burdan selamlar :D

Sonuç: hüsran +6 reytingi yine geçemedik :(

Bölüm çok iyiydi internet sıkıntım olduğundan dolayı yorum yazamadım @EFE UYSAL

Bu haftalık ayrıntılı yorum yapmayacaktım ama madem istedin birkaç kelam edeyim.

Bu haftanın en iyi sahnesi Cemre'nin mezarlık başında ağlamasıydı ve orada kullandığı sözler oldukça dokunaklıydı. Serkan'ın kolyeyi alıp Cemre'ye getirmesi çok hoştu ama Cemre, Serkan'a karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak gibi sezdirdiler umarım böyle bir şey olmaz. Kader'in annesi olarak bakalım diziye kim gelecek ve Neriman ile bağlantısını merak ediyorum açıkçası. Ayrıca kızların Meral'i desteklemesi çok etkileyiciydi. Toprak ve Feride sahneleri çok güzel zaten eğlendiriyorlar beni bayağı. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,255
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil