Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

3.bölümü izledim @denizz19 @vadikızı @EFE UYSAL @cookies
@Harunnn60 @Billy Kane @DarkLeqenD @harzemliiişah

ayy öncelikle o ayı inş ölmüştür bölüm sonundakı yazı olayı ne yaptığınızı biliyorum o sahne küçük tatlı yalancıları anımsattı bana yazıyı yadanda a dır kesinlikle :F:F:F

ayyy bu kızlarda hiç akıl yok ben o yurtta olsaydım yemekleri kendim yapardım ayoll müdüre hanımda aşçıya para ödemekten kurtulurdu bedava aşçı işte onunda işine gelir ses etmezdi bizimde karnımız doyardı 🙂🙂🙂

Not: yurt zehirlenirdi diye dalga geçenleri oklavamla fena yaparım
:A:A:A
Diziyle ilgili yorum yap kendini ne karıştırıyorsun sürekli.

Ayrıca diziyi TKY'a benzetmişsin TKY zaten taklit bir dizi :A
ayy işte orjinaldakı yazı sahnesi geldi aklıma ordada cinayetten sonra yazı yazan birisi oluyorya ben diğer bölümleri izlemedim meral dan şüpheleniyorum kızları takip edip izlemiş olabilir onların üstünede çok düştü nerdeydiniz falan diye :F:F:F

hayırr güneyi ve o şişko çocuğu fiyasko buldum :A:A:A

benim bu dizide hoşuma giden şey yurtta kalan kızların kendi arasındakı sohbetleri çok hoşuma gidiyor birbirleriyle her konuştukları sahneyi büyük bir zevkle izliyorum duygusal anlarıda çok iyi kavgalarıda öyle:F
Müdür yardımcısı ve Yüzme hocası aşık olacaklar. :A

hayırr güneyi ve o şişko çocuğu fiyasko buldum :A:A:A

benim bu dizide hoşuma giden şey yurtta kalan kızların kendi arasındakı sohbetleri çok hoşuma gidiyor birbirleriyle her konuştukları sahneyi büyük bir zevkle izliyorum duygusal anlarıda çok iyi kavgalarıda öyle:F
Keşke seni de annen un çuvallarının üzerine atsa :F

Keşke seni de annen un çuvallarının üzerine atsa :F
ayy hadi oradan sende bee :ppp::ppp::ppp:

kimsesiz çocuk ların yada bebeklerin yurtlara alındığını biliyordumda

17 yasındakı bir kızı annesi yanı kedi köpek gibi götürüp oraya bırakması dizide olsa çok üzücü birşey demekki gerçektede var böyle şeyler
🙂🙂🙂

17 yasındakı bir kızı annesi yanı kedi köpek gibi götürüp oraya bırakması dizide olsa çok üzücü birşey demekki gerçektede var böyle şeyler
🙂🙂🙂
Gerçekte var tabi niye olmasın :D

🙂🙂🙂
Seni çöpçü yapsalar sen yine para kazanamassın. :F :F:F

@Çiğdem- bende meralden şüpheleniyorum.

Yada @denizz19 un çocuğu da olabilir çocuk o kadar eğitim almış dizide 1 sn. Bilem yok :(

Ama meral daha baskın tabi.

Bu arada @EFE UYSAL Güneyi hiç sevmedim ben de :A Çocuk öyle yakışıklı falanda değil kasida pek yok ama Sari saçlı çocuğun kardesi ona aşık olmus :( ah ah ndn ndn ndn :T:

@denizz19 tak beni lo buraya yorum yazadim gelmiyor .ss diziden 1 numarali Soğutucu oluyorsun :(

Note: Diziye kardeşimide alıştirdim tekrarlarini ve tkynin reklam aralarinda izliyoruz :love1:

4.bölümüde izledim @EFE UYSAL @denizz19 @cookies

ilk 3 bölüme göre belkide en durgun bölümdü ama yinede güzel bir bölüm yine izledim ayy şu merala ben bu bölümü izlemeden daha 1.bölümden demiştim böyle olucağını şu defne denilen kızla takılıp arkadaşlarını satıcağı 1.bölümden belliydi bir an önce şunu arkadaşlıktan atsalar yaa sinir oldum :kizgin::kizgin::kizgin:

kızlardan benim favorim cemre içlerinden en iyi rolu cemre yapıyor bence onuda 1.bölümden beridir zaten bu düşüncedeydim bölümler geçtikçe başrol gibide birşey olucak bence özellikle mimikleri çok iyi kullanıyor yanı ben kadın oyuncuları kolay kolay övmem hatta övdüğümü pek hatırlamıyorum bile :F:F:F
yani cemre diyorsam bu kızda gerçekten ışık var demektir benim gözüme girmek hollywood a gitmekten daha zordur:A:A:A

Son düzenleme:
4.bölümüde izledim @EFE UYSAL @denizz19 @cookies

ilk 3 bölüme göre belkide en durgun bölümdü ama yinede güzel bir bölüm yine izledim ayy şu merala ben bu bölümü izlemeden daha 1.bölümden demiştim böyle olucağını şu defne denilen kızla takılıp arkadaşlarını satıcağı 1.bölümden belliydi bir an önce şunu arkadaşlıktan atsalar yaa sinir oldum :kizgin::kizgin::kizgin:

kızlardan benim favorim cemre içlerinden en iyi rolu cemre yapıyor bence onuda 1.bölümden beridir zaten bu düşüncedeydim bölümler geçtikçe başrol gibide birşey olucak bence özellikle mimikleri çok iyi kullanıyor yanı ben kadın oyuncuları kolay kolay övmem hatta övdüğümü pek hatırlamıyorum bile :F:F:F
yani cemre diyorsam bu kızda gerçekten ışık var demektir benim gözüme girmek hollywood a gitmekten daha zordur:A:A:A

Cemreyi bende sevmeye başladım.
5. Bolumu izle bak neler olcak :F

Cemrede ayrı bir güzellik var ve ekrana baya hoş yakışıyor.Sanki şu ana kadar bir sürü dizide oynamış gibi tanıdık bir sima gibi geliyor bana.Cok yakın hissediyorum onu kendime :)

Cemreyi bende sevmeye başladım.
5. Bolumu izle bak neler olcak :F

Cemrede ayrı bir güzellik var ve ekrana baya hoş yakışıyor.Sanki şu ana kadar bir sürü dizide oynamış gibi tanıdık bir sima gibi geliyor bana.Cok yakın hissediyorum onu kendime :)
genelde beğenilmiş ama songülü benim gözüm tutmadı ayoll bu tür kız tiplemesinden artık gına geldi her dizide erkeksi davranan kavgacı kız tiplemesi çıkmaya basladı ve bu tiplemelerden artık bana gına geldi oyüzden songul hiç ilgimi çekmiyor :F:F:F

içlerinden en iyi rol yapan cemre bence 🙂🙂🙂

@denizz19 @EFE UYSAL @cookies @Harunnn60
2 bölüm birden izledim bugün :A:A:A

1.bölüm
ayyyy içim çktı ağlamaktan yaaa son zamanlarda bukadar ağlamamıştım 2 saat boyunca bir hal oldum yani draması bukadar yüksek bir bölüm izlememiştim son zamanlarda :T
bir kızın babası annesini sonra kendini öldürüp kızları yetiştirme yurduna gittiya tam samanyolo sırlar dünyası izliyorum sandım:F
sırlar dünyası gibi olmuş biraz kızın durumu annesi babası öyle ölüp yetiştirme yurduna kalması o şekilde 1 bölümlük olsa 1 bölüdme final olucak bir bölümmüş okadar güzeldi bence 🙂🙂🙂

2.bölüm
ayy neyseki o ağır dram ortadan kayboldu tekrar ağlamayla hiçç uğraşamazdım :F:F:F
yetiştirme yurduna düşen kız annesi babası ölen ay adıda aklıma gelmiyor :F zamanla başrollerden birii olucak havası var eylül kadar önemli bir role gelip songulu geçecek bence dizide zamanla çok önemli ve sevilen bir karaktere bürünücek hissi verdi bana :F
meral ise o zengin şımarık kızlardan hiçbir farkı olmayan hatta onlardan daha kötü birisi bence bu kızlar acilen tekmeyi atsınlar bu kıza onların yanında bence yeri yok :F:F:F

ek olarak oğlanlardan tek yakışıklı olan serkan
diğer arkadaşı olan 2 çocukta tipsiz kızların bile bakmıcağı tipten böyle çocukları okulda popüler gösterip kızların peşinde kostuğu erkek yapmak bence güşünç oluyor o şişko oğlan nedir öyle yaa hele o yamuk kafalı oğlan zayıf olan tipsiz kızların bile yüz vermeyeceği oğlanları popüler erkek rolune koymak bence gülünç oluyor :F
serkan dışındakıleri çöpe atın gitsinler :love1::love1::A:A

@denizz19 @EFE UYSAL @cookies @Harunnn60
haftaya yeni bölüme kadar yetişirim ben bu gece belki 3.bölümüde izleyebilirim ama pazarteziye kadar bölümleri izlemiş olurum🙂🙂🙂
şu ağlarken kendini bir çeksene , sonra foruma koy. :D hep gülerken resimlerin var ağlarken ki halini çok merak ediyorum. :F

Bu arada diziyi beğendiğine çok sevindim Çiğdem. :) İyi ki de bize hak verdin. :)

şu ağlarken kendini bir çeksene , sonra foruma koy. :D hep gülerken resimlerin var ağlarken ki halini çok merak ediyorum. :F

Bu arada diziyi beğendiğine çok sevindim Çiğdem. :) İyi ki de bize hak verdin. :)
ben daha 1.bölümüne bakmadan kiralık aşk bu yazın en iyi dizilerinden olucak diyordum @denizz19 a sonra kendimede deimki aaa madem şansını yüksek görüyorum izleyeyim dedim takip etmeye başladım
sonra kırgın çiçekleri izlemediğim halde kiralık aşktan sonra hep kırgın çiçekleri diyordum kış sezonuna kalır diye yine @denizz19 a :F
en son konudada bir kaç sahe attı bana beğendim şansınıda yüksek gördüğüm bir diziydi yine ozaman bunada başlıyayım dedim cnm 2 yaz dizim var şuan ikiside yaz ayının en iyileri bence:love1::love1::love1:

beni ağlarken annem babam dışında birisinin görmesi çok zorrr en yakın arkadaşlarım bile çoğu görmemiştir :A:A:A