Olabilir, izlemiyorum.
Sosyetenin en önde gelen isimlerinden kendisi. Her hafta İtalya'ya uçar, kapiçinosunu yudumlar.
Ne işi varmiş her hafta italyda yahu ay erosum oğlu varya engincan onun kıyafetlerini görmüşmüydün giydiği taytı
Olabilir, izlemiyorum.
Sosyetenin en önde gelen isimlerinden kendisi. Her hafta İtalya'ya uçar, kapiçinosunu yudumlar.
100.bölüm izlersin dimiOlabilir, izlemiyorum.
Bi' saniye bakayım.Ne işi varmiş her hafta italyda yahu ay erosum oğlu varya engincan onun kıyafetlerini görmüşmüydün giydiği taytı
Ya sen deli misin, tabiki de izleyeceğim. Kemal belki geri döner.100.bölüm izlersin dimi
Biraz sonra konusunu da açacağım tüm dünyaya duyuracağız 100.bölümüBi' saniye bakayım.
Ya sen deli misin, tabiki de izleyeceğim. Kemal belki geri döner.
Bi' saniye bakayım.
Ya sen deli misin, tabiki de izleyeceğim. Kemal belki geri döner.
Göremedim. Kemal bi yolunu bulur gelir. Efsane ölümcül takımı kurar; Kemal & Zehra & Ejder.Bak bak pembe taytini gör bi engincanın ay kemal nasıl dönsünn
Keşke görmeseydim. Neyse biz avatarımızla yolumuza bakarız, karizmatik bir şekilde. 😎
Varoşlar gibi bez bağladı kafasına diyor
Keşke görmeseydim. Neyse biz avatarımızla yolumuza bakarız, karizmatik bir şekilde. 😎
Değişti bileNazan değişmese yaa üfff
dimii nasıl giyer bunu yaa evet sen bu avatarla yoluna devam et
Değişti bile
Gerçekten şu an forumun en karizmatik avatarı bende olabilir.Nazan değişmese yaa üfff
dimii nasıl giyer bunu yaa evet sen bu avatarla yoluna devam et
Valla ben değişirim. Ama paranın miktarı önemli.Para görünce insan böyle değişirmi yaa üfff
Gerçekten şu an forumun en karizmatik avatarı bende olabilir.
Valla ben değişirim. Ama paranın miktarı önemli.
Kaderi yolacam şimdi @xBUGRAx
Benimkinin yanında seninki anca çöp yani. Ciddiyim, değişirim.Benim avatarımı daha karizmatikk neyy değişirmisinnn aboo
Benim yerimede yolll aatcam kendimi sandelyeden yaa
Benimkinin yanında seninki anca çöp yani. Ciddiyim, değişirim.
Benimki karizma, seninki ise tatlı; Karizma daha önemli olay.Ayy kurban ol sen benim avatarıma çok tatlı bir keree