xBUGRAx
Emekli
İzliyorum evet güzel başladı
Bayağı heyecanlı gidiyor bakalım neler olacak Merale ve tabi 100.bölümde neler olacakBen yine netten canlı izliyorum babama açtıramadım baş ağrısı var şuan daklanmaya çalışıyorum diziye
Bayağı heyecanlı gidiyor bakalım neler olacak Merale ve tabi 100.bölümde neler olacak
13 Aralık başlangıç 15 ine kadar gidiyorum. Aynen 101.bölüm sonEvet güzel başladı Meral hakediyor yapmıcaktı Kadere bunları valla
deniz senle beraber izlicemiz 2 bölümmü kaldı 11 aralıkta gidecektin demi sen
13 Aralık başlangıç 15 ine kadar gidiyorum. Aynen 101.bölüm son
Aynen şu an veda sahnesi var acaba diziden mi ayrılıyor?Tamam başlıkta yalnız kalacağım sensin neyse konuşmayalım bunu şimdi Neriman veda ediyor şuan gerideyim galiba ben demi
Aynen şu an veda sahnesi var acaba diziden mi ayrılıyor?
Kader'in akrabası neticede oradan bir şeyler kapabilir mi bilmiyorum ama diziye renk katıyor çıkmasını istememOlabilir bence Nerimanın hikayesi kalmadı herşey ortaya çıktı ayrıladabilir demi sen ne diyon
Kader'in akrabası neticede oradan bir şeyler kapabilir mi bilmiyorum ama diziye renk katıyor çıkmasını istemem
Dalya konusunu ben açacağımEvet akrabasıda bilemedim bana sanki hikayesi kalmadı gibi geldi renk katıyor bende istemiyorum şuan dizinin rengi zehra var zaten biraz nerimana ara verelim derim
Dalya konusunu ben açacağım
Sen @Dosi ye bakma o konu benim hakkımTamam aç ama doside açmak istiyordu
Gerçi geçen hafta da bölüm düşük tempoluydu yükseldi belli olmazsiz aranızda halledin artık
evet ya azıcık tempo gelmeli artık ya
Gerçi geçen hafta da bölüm düşük tempoluydu yükseldi belli olmaz
Hahaha Ben de sinir oluyorum Kadere zenginlik yakışmıyorKader köylüsü ne bilir modacıyı Meral'i taklit ediyor.
Hahaha Ben de sinir oluyorum Kadere zenginlik yakışmıyor