Ayy zaten zenginliği de beceremiyor sünepe kız Aha eğlence başlıyorKaderin karakteri değişmese çok iyi olur zenginlik onu değiştirmemeli bence
Ayy zaten zenginliği de beceremiyor sünepe kız Aha eğlence başlıyorKaderin karakteri değişmese çok iyi olur zenginlik onu değiştirmemeli bence
Ayy zaten zenginliği de beceremiyor sünepe kız Aha eğlence başlıyor
Senin Ali elden gitti Eylül kaptıHaklısın beceremiyor Meral iyi yapıyodu ohh eğlenceye bakk
Senin Ali elden gitti Eylül kaptı
İlla bir şeylik çıkaracaklar@denizz19 fadikk nerden niye çıkıyon ortaya yaa öl dürüm ben bunu denizz
İlla bir şeylik çıkaracaklar
Nazan öğrendiİlla bu senaristler neyin kafasında bırakın sevgili olsunlar i,şte aa
Nazan öğrendi
Kesin yaşanmıştır bu.Ejder Kemal'i de geçti @DarkLegenD
Seviyorum zaten.Valla eross gel seveceksin sen bu adamı yaa
Kesin yaşanmıştır bu.
Seviyorum zaten.
Zehra da geçtiKesin yaşanmıştır bu.
Seviyorum zaten.
İyice abarttın.Zehra da geçti
Hayır, izlemiyorum. Avatarıma baksana abla, bende hiç KÇ izleyecek tip var mı? Sosyetik takılıyorum artık.aha yakaladık senii izliyormuşsun iştee
İyice abarttın.
Hayır, izlemiyorum. Avatarıma baksana abla, bende hiç KÇ izleyecek tip var mı? Sosyetik takılıyorum artık.
Çok heyecanlı bölüm dimiİyice abarttın.
Hayır, izlemiyorum. Avatarıma baksana abla, bende hiç KÇ izleyecek tip var mı? Sosyetik takılıyorum artık.
Olabilir, izlemiyorum.Çok heyecanlı bölüm dimi
Sosyetenin en önde gelen isimlerinden kendisi. Her hafta İtalya'ya uçar, kapiçinosunu yudumlar.Bu heriflemi sosyetik takılıyon yahu benim avatarım daha sosyetik bir keree