Aç da kaliteli dizi gör ruhun açılsın azıcık hep mafyatik işler izlemeUmrumda değil Emre Aydın falan. Dışardan yeni geldim Pc'de vakit geçirip huzur bulmakla meşgulüm.
Aç da kaliteli dizi gör ruhun açılsın azıcık hep mafyatik işler izlemeUmrumda değil Emre Aydın falan. Dışardan yeni geldim Pc'de vakit geçirip huzur bulmakla meşgulüm.
Kaliteyi ben bir şekilde hisseder bulurum zaten. Eğer bu dizi kaliteli olsaydı 3 senede elbet bir şekilde hisseder izlerdim. Şimdiye kadar izlemediğim için şimdiden sonra da izlemem mümkün değildir.Aç da kaliteli dizi gör ruhun açılsın azıcık hep mafyatik işler izleme
Sen ön yargılısın egocuk sen bilirsin izleme çok da tınKaliteyi ben bir şekilde hisseder bulurum zaten. Eğer bu dizi kaliteli olsaydı 3 senede elbet bir şekilde hisseder izlerdim. Şimdiye kadar izlemediğim için şimdiden sonra da izlemem mümkün değildir.
Neyse hemen topukla Deniz seni sürmedenKaliteyi ben bir şekilde hisseder bulurum zaten. Eğer bu dizi kaliteli olsaydı 3 senede elbet bir şekilde hisseder izlerdim. Şimdiye kadar izlemediğim için şimdiden sonra da izlemem mümkün değildir.
Onu zaten hayat sürmüş ben sürsem kaç yazarNeyse hemen topukla Deniz seni sürmeden
Ben bilirim tabi benim izleyeceğim şeyi sen bilecek değilsin ya.Sen ön yargılısın egocuk sen bilirsin izleme çok da tın
Yeterince sinir bozucu olmadım olayım giderim zaten otomatik olarak.Neyse hemen topukla Deniz seni sürmeden
bizim final ne oldu?Onu zaten hayat sürmüş ben sürsem kaç yazar
Ay bi biriylede iyi anlaş az egondan ödün verip öv başkalarınıOnu zaten hayat sürmüş ben sürsem kaç yazar
Sen git Çukur, İçerde gibi mafyavari diziler izle tipin de müsait mafya kılıklıBen bilirim tabi benim izleyeceğim şeyi sen bilecek değilsin ya.
Yeterince sinir bozucu olmadım olayım giderim zaten otomatik olarak.
Pc de problem var düzeldiği an yayınlayacağım inşallah .ssbizim final ne oldu?
Ne öveceğim yahu dizimi kötülüyorAy bi biriylede iyi anlaş az egondan ödün verip öv başkalarını
Burda haklısın. Hak verdim sanaSen git Çukur, İçerde gibi mafyavari diziler izle tipin de müsait mafya kılıklı
Pc de problem var düzeldiği an yayınlayacağım inşallah .ss
Ne öveceğim yahu dizimi kötülüyor
Ben hikayenin kalitesine senaryonun derinliğine ve çeşitliliğine bakarım. Ne ağır dram filmleri izledim 3 saate yakın süreleri olan. Yani benim izleyeceğim konunun türü önemli değildir. Her türden kaliteye varım.Sen git Çukur, İçerde gibi mafyavari diziler izle tipin de müsait mafya kılıklı
Şu an o kadar güzel ve samimi sahneler var ki İnan izlemek isterdin ama sen izleme boşver kaçır herkes izleyemez KÇBen hikayenin kalitesine senaryonun derinliğine ve çeşitliliğine bakarım. Ne ağır dram filmleri izledim 3 saate yakın süreleri olan. Yani benim izleyeceğim konunun türü önemli değildir. Her türden kaliteye varım.
Yahu zaten bir diziye baştan başlamadan izlemem ben. Ve 96. bölüme gelmiş bir diziyi bölüm başı 2 saatten açıp izleyecek değilim bu yaştan sonra. O kadar da değil yani. Bu yüzden kalsın thanks.Şu an o kadar güzel ve samimi sahneler var ki İnan izlemek isterdin ama sen izleme boşver kaçır herkes izleyemez KÇ
Sahne şahane yarın 6 küsür alacağız inanıyorum AB grubunda da yükseliriz bence.Benim sevdiğim şarkı şimdi geliyor @denizz19 sana armağan ediyorum bende
Güney çok tatlı
Tamam izlemeYahu zaten bir diziye baştan başlamadan izlemem ben. Ve 96. bölüme gelmiş bir diziyi bölüm başı 2 saatten açıp izleyecek değilim bu yaştan sonra. O kadar da değil yani. Bu yüzden kalsın thanks.
Daha buradamısın sen?Yahu zaten bir diziye baştan başlamadan izlemem ben. Ve 96. bölüme gelmiş bir diziyi bölüm başı 2 saatten açıp izleyecek değilim bu yaştan sonra. O kadar da değil yani. Bu yüzden kalsın thanks.
Tam da gidiyordum geceye doğru uğrarım.Daha buradamısın sen?
Bende diziye 1 senedir bakıyorum ve evet süre çok uzun
Bukadar uzatılmazsa daha etkili olur.Sahne şahane yarın 6 küsür alacağız inanıyorum AB grubunda da yükseliriz bence.
Tamam izleme
Bu sefer 100.mesaj benden bence deBukadar uzatılmazsa daha etkili olur.
sanki 2 kere film izlemiş gibi oluyorum.
Offfffff sahne harika