Kırgın Çiçekler 96.Bölüm Yorumları

Aç da kaliteli dizi gör ruhun açılsın azıcık hep mafyatik işler izleme :A
Kaliteyi ben bir şekilde hisseder bulurum zaten. Eğer bu dizi kaliteli olsaydı 3 senede elbet bir şekilde hisseder izlerdim. :A Şimdiye kadar izlemediğim için şimdiden sonra da izlemem mümkün değildir. :A

Kaliteyi ben bir şekilde hisseder bulurum zaten. Eğer bu dizi kaliteli olsaydı 3 senede elbet bir şekilde hisseder izlerdim. :A Şimdiye kadar izlemediğim için şimdiden sonra da izlemem mümkün değildir. :A
Sen ön yargılısın egocuk :A sen bilirsin izleme çok da tın :A

Neyse hemen topukla Deniz seni sürmeden :F

Ben bilirim tabi benim izleyeceğim şeyi sen bilecek değilsin ya. :A :A

Yeterince sinir bozucu olmadım olayım giderim zaten otomatik olarak. :A
Sen git Çukur, İçerde gibi mafyavari diziler izle tipin de müsait mafya kılıklı :A

bizim final ne oldu? :D
Pc de problem var düzeldiği an yayınlayacağım inşallah .ss

Ay bi biriylede iyi anlaş :F az egondan ödün verip öv başkalarını :A
Ne öveceğim yahu dizimi kötülüyor :A

Sen git Çukur, İçerde gibi mafyavari diziler izle tipin de müsait mafya kılıklı :A

Pc de problem var düzeldiği an yayınlayacağım inşallah .ss

Ne öveceğim yahu dizimi kötülüyor :A
Burda haklısın. Hak verdim sana :A

Ben hikayenin kalitesine senaryonun derinliğine ve çeşitliliğine bakarım. :A Ne ağır dram filmleri izledim 3 saate yakın süreleri olan. Yani benim izleyeceğim konunun türü önemli değildir. Her türden kaliteye varım. :A

Ben hikayenin kalitesine senaryonun derinliğine ve çeşitliliğine bakarım. :A Ne ağır dram filmleri izledim 3 saate yakın süreleri olan. Yani benim izleyeceğim konunun türü önemli değildir. Her türden kaliteye varım. :A
Şu an o kadar güzel ve samimi sahneler var ki İnan izlemek isterdin ama sen izleme boşver kaçır herkes izleyemez KÇ :A

Benim sevdiğim şarkı şimdi geliyor @denizz19 sana armağan ediyorum bende :A
Güney çok tatlı :love1:

Şu an o kadar güzel ve samimi sahneler var ki İnan izlemek isterdin ama sen izleme boşver kaçır herkes izleyemez KÇ :A
Yahu zaten bir diziye baştan başlamadan izlemem ben. Ve 96. bölüme gelmiş bir diziyi bölüm başı 2 saatten açıp izleyecek değilim bu yaştan sonra. :A O kadar da değil yani. Bu yüzden kalsın thanks. :A

Benim sevdiğim şarkı şimdi geliyor @denizz19 sana armağan ediyorum bende :A
Güney çok tatlı :love1:
Sahne şahane yarın 6 küsür alacağız inanıyorum :D AB grubunda da yükseliriz bence.

Yahu zaten bir diziye baştan başlamadan izlemem ben. Ve 96. bölüme gelmiş bir diziyi bölüm başı 2 saatten açıp izleyecek değilim bu yaştan sonra. :A O kadar da değil yani. Bu yüzden kalsın thanks. :A
Tamam izleme :)

Daha buradamısın sen? :A
Bende diziye 1 senedir bakıyorum ve evet süre çok uzun