Kırgın Çiçekler 96.Bölüm Yorumları

Bölüm durgun ama eğlenceli gidiyor. :F

Güney ve Serkan karşılıklı devleştiler resmen bravo ikisine de. :)

Son düzenleme:
Şu Meral olayı artık kabak tadı verdi bence öğrensin artık Kader zaten arkasından bir sürü konu çıkar :D

Zehra nasıl velveleye veriyor ortalığı :F @Dosi Allahım ya :A
Evde gülmekten yarıldılar o sahnelere hele polis karakokunda :F

Bölüm oldukça iyi kesintisiz reklam oldukça iyi ayrıca komik diyalogların yanında duygusal durumlar da oldu iyi bir bölüm oluyor:)

Demekki durgun demekte yanılmamaşım :D Ben daha ordayım :F

Düşer belki yarın.
Bakalım Emre Aydın sahneleri nasıl olacak :D
Ben bilakis yükseleceğini düşünüyorum aslında mantıklı hamle yaptılar gençleri çekmek için sağlam bir fragmandı zaten orta yaşlı insanları çekiyorlar :A Ben yarın kesin yükselecek diyorum :D

Ben de çok güldüm :F Ferideme de güldüm :A Bölüm durgun ama duygusal ve eğlenceli gidiyor aksiyonu azıcık azaltmışız :D

Bölüm oldukça iyi kesintisiz reklam oldukça iyi ayrıca komik diyalogların yanında duygusal durumlar da oldu iyi bir bölüm oluyor:)

Bölüm çok güzel ilerliyor anca gelebildim ya Zehra beni kopardı:Fannemler diyo ki bu kadın
delimi ne yapıyorlar ne fenalık yaptı bu bölüm ya Güneyde öğrendi Serkanı çok duygusal bir sahneydi ya Güney hemen moral veriyimde nasıl çırpındı ah abim geldi aklıma:(
Deniz sen tek başına kimseyi çekememişsin(beni tek çektin :A). Ben geldim herkes geldi sohbete :F

Deniz sen tek başına kimseyi çekememişsin(beni tek çektin :A). Ben geldim herkes geldi sohbete :F
Turkuaz zaten ara ara gelen biri sana denk gelmiş vadikızım da zaten söylemişti sebebini ama hadi seni şımartayım biraz :A helal olsun be ne hatunsun çekici şey :F

Turkuaz zaten ara ara gelen biri sana denk gelmiş vadikızım da zaten söylemişti sebebini ama hadi seni şımartayım biraz :A helal olsun be ne hatunsun çekici şey :F
teşekkürler beyefendi :A

Son düzenleme: