Evde gülmekten yarıldılar o sahnelere hele polis karakokundaŞu Meral olayı artık kabak tadı verdi bence öğrensin artık Kader zaten arkasından bir sürü konu çıkar
Zehra nasıl velveleye veriyor ortalığı @Dosi Allahım ya
Ben de çok güldüm Ferideme de güldüm Bölüm durgun ama duygusal ve eğlenceli gidiyor aksiyonu azıcık azaltmışızEvde gülmekten yarıldılar o sahnelere hele polis karakokunda
Demekki durgun demekte yanılmamaşım Ben daha ordayımBen de çok güldüm Ferideme de güldüm Bölüm durgun ama duygusal ve eğlenceli gidiyor aksiyonu azıcık azaltmışız
Düşer belki yarın.Ben yarın yükselir mi düşer mi söylerim size
Ben bilakis yükseleceğini düşünüyorum aslında mantıklı hamle yaptılar gençleri çekmek için sağlam bir fragmandı zaten orta yaşlı insanları çekiyorlar Ben yarın kesin yükselecek diyorumDemekki durgun demekte yanılmamaşım Ben daha ordayım
Düşer belki yarın.
Bakalım Emre Aydın sahneleri nasıl olacak
Ben de çok güldüm Ferideme de güldüm Bölüm durgun ama duygusal ve eğlenceli gidiyor aksiyonu azıcık azaltmışız
Bölüm oldukça iyi kesintisiz reklam oldukça iyi ayrıca komik diyalogların yanında duygusal durumlar da oldu iyi bir bölüm oluyor
Deniz sen tek başına kimseyi çekememişsin(beni tek çektin ). Ben geldim herkes geldi sohbeteBölüm çok güzel ilerliyor anca gelebildim ya Zehra beni kopardıannemler diyo ki bu kadın
delimi ne yapıyorlar ne fenalık yaptı bu bölüm ya Güneyde öğrendi Serkanı çok duygusal bir sahneydi ya Güney hemen moral veriyimde nasıl çırpındı ah abim geldi aklıma
Deniz sen tek başına kimseyi çekememişsin(beni tek çektin ). Ben geldim herkes geldi sohbete
Turkuaz zaten ara ara gelen biri sana denk gelmiş vadikızım da zaten söylemişti sebebini ama hadi seni şımartayım biraz helal olsun be ne hatunsun çekici şeyDeniz sen tek başına kimseyi çekememişsin(beni tek çektin ). Ben geldim herkes geldi sohbete
teşekkürler beyefendiTurkuaz zaten ara ara gelen biri sana denk gelmiş vadikızım da zaten söylemişti sebebini ama hadi seni şımartayım biraz helal olsun be ne hatunsun çekici şey
Sen bana Zeyno de yeter 😉
teşekkürler beyefendi
Anlarsın sonrazeynom diyecem nerdne çıktı şimdi be
Gençler uyumaya gittiEn güzel sahneyi hep en sonlara bırakıyorlar bekle Allah bekle
Anlarsın sonra
Gençler uyumaya gitti
Asıl yaşlılar uyumaya gittiler gençler ısrarla bekliyordur o sahneyi hem Emre Aydın fanları da diziyi izlerler bu haftaAnlarsın sonra
Gençler uyumaya gitti
İyi de çocukları gömüyor o nasıl olacak organı alıp mı gömüyo@denizz19 bence bu adam kızına donör bulmak için yapıyor