- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Ozaman niye aynen dedinİyi de çocukları gömüyor o nasıl olacak organı alıp mı gömüyo
anlarız birazdan
Ozaman niye aynen dedinİyi de çocukları gömüyor o nasıl olacak organı alıp mı gömüyo
Ayneni donör İçin kaçırmış olabilir maksadıyla dedimOzaman niye aynen dedin
anlarız birazdan
evet ama mesajınlada aksini iddia ettinAyneni donör İçin kaçırmış olabilir maksadıyla dedim
Senin dilin uzadı yine koparırım o dilievet ama mesajınlada aksini iddia ettin
ay neyse
Kızı için kaçırmış ordan kurtardıkSenin dilin uzadı yine koparırım o dili
Nasıl üzüldüm şu an bi de marifetmiş gibi anlatıyorKızı için kaçırmış ordan kurtardık
dilimi idare et son saatler
Programında dilimi kullanmayayımda gör üzülmeyi ahada buraya yazıyorum frenleyecem kendimi 😡Nasıl üzüldüm şu an bi de marifetmiş gibi anlatıyor
Ayy ne safsın Onu senin için mi dedim adam İçin dedim benProgramında dilimi kullanmayayımda gör üzülmeyi ahada buraya yazıyorum frenleyecem kendimi 😡
hadi hadi bal gibide bana dedin.Ayy ne safsın Onu senin için mi dedim adam İçin dedim ben
İnanmazsan inanma kız ben sana yalan söyledim mi hiçhadi hadi bal gibide bana dedin.
tehditimden korktun
düşüneyim birazİnanmazsan inanma kız ben sana yalan söyledim mi hiç
Meral iyice köşeye sıkıştı Haftaya ortaya çıkar inşallahdüşüneyim biraz
birazdan çıkarım ama gece kısa bir ziyaret yaparım
Aynen, inşallahMeral iyice köşeye sıkıştı Haftaya ortaya çıkar inşallah
Suratını asma tamam Merale sen de üzülüyorsun ama ne yapalım öğrenmek zorundalarAynen, inşallah
ay enerjim düştü hissetin demek Yemek yiyecem birazdan. Az enerji depolayayımSuratını asma tamam Merale sen de üzülüyorsun ama ne yapalım öğrenmek zorundalar
Şarj edelim anacım tamam hadi git yeay enerjim düştü hissetin demek Yemek yiyecem birazdan. Az enerji depolayayım
Bilmem öylesine çağırdımO egolu da mı seviyormuş Emre
Önce ruhumu doyuruyorum
@MEnes Atv aç
Umrumda değil Emre Aydın falan. Dışardan yeni geldim Pc'de vakit geçirip huzur bulmakla meşgulüm.O egolu da mı seviyormuş Emre