Bi de inkar ediyobak bak nelerde diyorr atmışsındır o zaman sen
Bi de inkar ediyobak bak nelerde diyorr atmışsındır o zaman sen
Ay saçmalama
Şimdi gördüm işte bu böyle kuma falan olacak herhalde ay kaçalım bundanzaten sapıttı bencede uzak duralım. Top10 da ne yazdığına bak 😱
Hani bir laf vardır bir şey yaparken elindeki bulgurdan olmak(atasözünü tam hatırlamıyorum) @denizz19 seni kapacakken bu hamleyle hepten kaybettiŞimdi gördüm işte bu böyle kuma falan olacak herhalde ay kaçalım bundan
Dimyat'a giderken elindeki bulgurda. olmakHani bir laf vardır bir şey yaparken elindeki bulgurdan olmak(atasözünü tam hatırlamıyorum) @denizz19 seni kapacakken bu hamleyle hepten kaybetti
Çok yüz verdik, bizde de hata var
ilkkez duyuyorum başını :ODimyat'a giderken elindeki bulgurda. olmak
Öğrenmiş oldun dizi bu arada çok durağan gidiyor kesin düşecek yakın iyi ki bir yükseldiler .ssilkkez duyuyorum başını :O
2 tane dünya güzeli bakıyor ben olsam havada uçan benimde EGO’m olurduHani bir laf vardır bir şey yaparken elindeki bulgurdan olmak(atasözünü tam hatırlamıyorum) @denizz19 seni kapacakken bu hamleyle hepten kaybetti
Çok yüz verdik, bizde de hata var
Öğrenmiş oldun dizi bu arada çok durağan gidiyor kesin düşecek yakın iyi ki bir yükseldiler .ss
Ejderle Harikanın annesi birbiriyle mücadeleye girdi artık.Öğrenmiş oldun dizi bu arada çok durağan gidiyor kesin düşecek yakın iyi ki bir yükseldiler .ss
ay bu ondan bi garip kaç gündür2 tane dünya güzeli bakıyor ben olsam havada uçan benimde EGO’m olurdu
Aynen entrika başlayacak yani bu bölüm benim son bölümüm olacaktı askere giderken beni böyle mi uğurlayacaklardı baktı haberimi aldılar demek en iyi bölümü 101.bölüme sarkıttılarEjderle Harikanın annesi birbiriyle mücadeleye girdi artık.
Zehra keyfini sürüyor
ay bu ondan bi garip kaç gündür
Macide Kaderi serbest bırakacakAynen entrika başlayacak yani bu bölüm benim son bölümüm olacaktı askere giderken beni böyle mi uğurlayacaklardı baktı haberimi aldılar demek en iyi bölümü 101.bölüme sarkıttılar
@Thequeer bak o yönden hiç düşünmemiştim
Aynen Ejder'den intikam alacakMacide Kaderi serbest bırakacak