- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
ama Kadere birşey olmadığı icin Merala birşey olmayacakMeral yurt dışına kaçacak ama yakalanacak
ama Kadere birşey olmadığı icin Merala birşey olmayacakMeral yurt dışına kaçacak ama yakalanacak
95 bölümdür ölmediyse daha ölmez zatenama Kadere birşey olmadığı icin Merala birşey olmayacak
adım adım gidiyoruz 100 bölüme95 bölümdür ölmediyse daha ölmez zaten
Düşman çatlatıyoruzadım adım gidiyoruz 100 bölüme
Ben öyle bir şey demem hiçevet 4 bölüm kaldı 100 bölüme @denizz19 ocak ayında bitebilir demiştin bir konuda doğrumu o
Düşman çatlatıyoruz
Ben öyle bir şey demem hiç
Yok yahu niye bitsin sezon sonunda final yapar zatenKonunun birinde okumuştum ben ocak ayında bitebilir diye duymuştum demiştin ya
Yok yahu niye bitsin sezon sonunda final yapar zaten
Instagrama attığım son foto olay @Thequeer
@Thequeer i niye etiketliyorsun. Artık sana bacı gözüyle bakıyormuş
Benim instagramım yok merakta etmiyorum
Az önce paylaştım o da beğendi ondan
Nezaketten beğenmistir
Ay beğenmek suç beğenmesek suç Bence asıl bin Deniz’in bende gözü var @DosiTabi canım kesin
Aynı bizim @DosiAllah allah yanlış hatırladım o zaman ayy Nerimann nerimann niye çenen durmuyor senin be kadınn denizz şu kadını susturr gir şu dizinin içinee
Ayy canım ya
Hiç profiline bile bakmıyorum geçen bana özelden videosunu atmış aa sana mı atmışım dedi yalandanBende yavaş yavaş şüphelenmeye başladım. Bencede sana karşı boş değil
ay dur daha 15. siradayız listede. Çenem iyi benim
Hiç profiline bile bakmıyorum geçen bana özelden videosunu atmış aa sana mı atmışım dedi yalandan
@Thequeer 😱ay sizde ne gurur yapıyorsunuz. Baya belli ikinizde boş değilsinizHiç profiline bile bakmıyorum geçen bana özelden videosunu atmış aa sana mı atmışım dedi yalandan
Ay saçmalamabak bak nelerde diyorr atmışsındır o zaman sen