Serkanla Cemreyi diyorum
diziyi izliyorum canlar ama birazdan çıkarım forumdan, günlerdir yoktuk sağolsun Deniz herzaman ki düşünceliğini gösterip sordu beni
neyse bir süre böyle olurum galiba. Deniz için geldim bugün
Yorum yap biraz nereye çıkıyondiziyi izliyorum canlar ama birazdan çıkarım forumdan, günlerdir yoktuk sağolsun Deniz herzaman ki düşünceliğini gösterip sordu beni
neyse bir süre böyle olurum galiba. Deniz için geldim bugün
daha az evvel yazdın. @denizz19 4 saat girmemiş nerdesin diye sormuşsun, bana 52 saat sonra yazdınTwiiter yazdım görmedinmi aşk olsunnerdesin sesin çıkmıyor diye iyi ben çıkım aradan o zaman
daha az evvel yazdın. @denizz19 4 saat girmemiş nerdesin diye sormuşsun, bana 52 saat sonra yazdın
Daha yarım saat önce internete bağlandımdün akşama kadar misafir vardı yazamadım bugünde akşam 6 ay a elektirik yoktu
yazamadımkeşke sen yazsaydın hep ben yazıyorum sana
Kıskanma beni canısıdaha az evvel yazdın. @denizz19 4 saat girmemiş nerdesin diye sormuşsun, bana 52 saat sonra yazdın
Daha yarım saat önce internete bağlandımYoğundum
yorumsuzKıskanma beni canısıben askerim sen de asker ol
tamam kız şaka yaptımTamam peki bende yazamama nedenimi söyledim işte yoksa aklımdan hiç çıkmıyosun🙂
git işine be geldiğime pişman etmeNiye güldün o zaman o da bir yorum
Neden pişmanlık mı duyuyorsungit işine be geldiğime pişman etme
Annem olsa bu kız çişini nereye yapıyor derdi
@batuhankaralar eskiden beri etiketlenmeme sıkıntısı çekiyormuşsunNeden pişmanlık mı duyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?