xemrexxx | FF Üyelerinin Bilinmeyen Gerçekleri | 1.Bölüm

Güzel bir bölüm'ün daha sonuna geldik.@xemrexxx'te benim gibi 22 . bölüm sahnesini unutmamış.Birde Pompy'i söyleyeceği aklıma bile gelmezdi.
bide o sırada şu süper güçlerin reklamını yapsaymış iyidi. sihirli annemin devamı olan süper güçler 291.bölümüyle forumda ekrana geldi

xemrexxx: En sevdiğim özelliğim: Gerektiğinde aklımın çalışması,çok işime yarıyor.
En sevmediğim özelliğim: Dinlemeyi çok sevmem.Lafa girmekte geç kalırım.

lafa girmekte geç kalırım demişsin @xemrexxx ama her konuda herkesten daha hızlısın mesajlarınla :D

@EnveR Güzel olmuş :):)
ama tıpkı benim programım gibi olmuş hatta aynısı gibi (b)

@xemrexxx panpa sen iste dekanla konuşayım seni yatay geçiş vs ile alırız gsü'ye :A

program güzel olmuş. ama genellikle bu bilgileri biliyorduk. :d

enver emeğine sağlık. :d

@EnveR bu program bildiğimiz @Harunnn60 ın programı olmuş.
Eski sistem olarak çok beğenmiştim ve katılmayıda düşünüyordum tatil sebebiyle katılamadım ama o sistemi çok beğenmiştim. Sohbet çok güzel olmuş okudum ama hayal kırıklığı oldu. Harunun programının aynısı olmuş :(

@EnveR bu program bildiğimiz @Harunnn60 ın programı olmuş.
Eski sistem olarak çok beğenmiştim ve katılmayıda düşünüyordum tatil sebebiyle katılamadım ama o sistemi çok beğenmiştim. Sohbet çok güzel olmuş okudum ama hayal kırıklığı oldu. Harunun programının aynısı olmuş :(
Ama hiç kimse beğenmedi malasef.Ben de güzel olacağınını sanıyordum.Olmadı ama hiç kimse beğenmedi :(