hhahahatecavüzcü coşkun daha iy ibir örnek .ss
o benim istanbuldaki okulu bastı diyen bir sınıf Arkadaşım vardı Adı ceydatecavüzcü coşkun daha iy ibir örnek .ss
sonrasını anlatmao benim istanbuldaki okulu bastı diyen bir sınıf Arkadaşım vardı Adı ceyda
ivet noldu
Acun demediğini bırakmıyon burda ondan sordum orda sohbet yeri varmı nası bir yerdi bizimkine benzermiivet noldu![]()
sohbet yeri vardı sadece ama farklı koular için ohbet yerleri vardı konu falan açma yetkisi adminlerdeydi sadeceAcun demediğini bırakmıyon burda ondan sordum orda sohbet yeri varmı nası bir yerdi bizimkine benzermi![]()
Hı sonra kapağı buraya attınsohbet yeri vardı sadece ama farklı koular için ohbet yerleri vardı konu falan açma yetkisi adminlerdeydi sadece![]()
oradan 2 yıl sonra attım .ssHı sonra kapağı buraya attın![]()
Asıl senin konuk olmak isteğimi kabul ettiğin için teşekkür ederim.Sen ne zaman istersen konuk olabilirim.Çok teşekkür ederim.![]()
Teşekkürler.Senin sorularına sağlık.Bu format iş görür demiştim keza öyle de olmuş. Eline sağlık @EnveR Emre kot kafası da teşekkürler.![]()
Teşekkürler.
Al işte.ben mi o olaya giriyom bana göre ab kalite demek dizisi ab olmayanlar bu lafa atlıyor hemen
ne var bundaşimdi sen ozana bayılıyor musun
![]()
Güzel bir sohbet olmuş. Ellerine sağlık. @EnveR
Emre'nin bahsettiklerini biliyoruz zaten(Özellikle MY) ama ona rağmen iyi konuşmuş.
![]()
Teşekkürler.