Teşekkürler.Eline sağlık.Güzel bir program olmuş.![]()
ahhh çok port kırmışsın bence fancılıktan şikayet ediyorsun bu gezegenin en büyük fanı olarakcıvıtmakla onu mu kastetmişim.ss
ayol @mrt-06 ya da dedim ben bir meryemimin fanıyım o da bir ünya starı klaisk şekilde fan abartmasıyla ne yükselir ne de fanı olmazsa yok olurahhh çok port kırmışsın bence fancılıktan şikayet ediyorsun bu gezegenin en büyük fanı olarak![]()
Sen ne zaman istersen konuk olabilirim.Çok teşekkür ederim.Teşekkürler.Senide yakında bu programda görmek isterim.
![]()
en iyisi benim gibi olmak bence 🙂🙂 ben izlediğim dizileri bile hatalarını veya kötü bölümlerini görünce çok ağır şekilde eleştiriyorum karadayı ve kara para aşk dizilerinin fanıyım ama bu yıl çok ağır şekilde 2 diziyide eleştirdim yanı karadayıyı senaryosundan kara para aşkıda reytinglerinden hatta kurtlar vadisini bile bu sezonunu her fırsatta eleştirdimayol @mrt-06 ya da dedim ben bir meryemimin fanıyım o da bir ünya starı klaisk şekilde fan abartmasıyla ne yükselir ne de fanı olmazsa yok olur
ayrıca bnm cıvıtmaktan kastım örnek veriyorum: küçük ağa reyting rekoru kırdı konusu açılıyor oradan birisi öbgz 27 almıştı diyor öteki vadi sokakları boşaltıyordu diyor bunun ne ilgisi var konuylatamam fan olunur da ilgili ilgisiz her yerde belli edilmez
![]()
sen oklava ile saldırmaya alışmışsın ne demişler alışmış kudurmuştan beterdiren iyisi benim gibi olmak bence 🙂🙂 ben izlediğim dizileri bile hatalarını veya kötü bölümlerini görünce çok ağır şekilde eleştiriyorum karadayı ve kara para aşk dizilerinin fanıyım ama bu yıl çok ağır şekilde 2 diziyide eleştirdim yanı karadayıyı senaryosundan kara para aşkıda reytinglerinden hatta kurtlar vadisini bile bu sezonunu her fırsatta eleştirdim
hem seviyorum hem dövüyorum yanı![]()
Ama ben sabah aksam senin acuna giydirdigin gibi ozana laf soylemiyorum verdigin ornek içler acisiben mi o olaya giriyom bana göre ab kalite demek dizisi ab olmayanlar bu lafa atlıyor hemen
ne var bundaşimdi sen ozana bayılıyor musun
![]()
acunun sitesinde survivor için yaziyidim o da ünlüler-gönüllülere dönünce bozdu bıraktımAma ben sabah aksam senin acuna giydirdigin gibi ozana laf soylemiyorum verdigin ornek içler acisi)))
Ok anlasildiacunun sitesinde survivor için yaziyidim o da ünlüler-gönüllülere dönünce bozdu bıraktım![]()
kapandığında sen daha küçüktünAcun'un forumu olduğunu burada ilk kez öğrenmiş oldum.![]()
Kaç yılında kapandı ki? 😱kapandığında sen daha küçüktün![]()