Serkanla Cemreyi diyorum
diziyi izliyorum canlar ama birazdan çıkarım forumdan, günlerdir yoktuk sağolsun Deniz herzaman ki düşünceliğini gösterip sordu beni
neyse bir süre böyle olurum galiba. Deniz için geldim bugün
Yorum yap biraz nereye çıkıyon ben seni kalben sordum kendimediziyi izliyorum canlar ama birazdan çıkarım forumdan, günlerdir yoktuk sağolsun Deniz herzaman ki düşünceliğini gösterip sordu beni
neyse bir süre böyle olurum galiba. Deniz için geldim bugün
daha az evvel yazdın. @denizz19 4 saat girmemiş nerdesin diye sormuşsun, bana 52 saat sonra yazdınTwiiter yazdım görmedinmi aşk olsunnerdesin sesin çıkmıyor diye iyi ben çıkım aradan o zaman
daha az evvel yazdın. @denizz19 4 saat girmemiş nerdesin diye sormuşsun, bana 52 saat sonra yazdın
Daha yarım saat önce internete bağlandım Yoğundumdün akşama kadar misafir vardı yazamadım bugünde akşam 6 ay a elektirik yoktu
yazamadım keşke sen yazsaydın hep ben yazıyorum sana
Kıskanma beni canısı ben askerim sen de asker oldaha az evvel yazdın. @denizz19 4 saat girmemiş nerdesin diye sormuşsun, bana 52 saat sonra yazdın
Daha yarım saat önce internete bağlandım Yoğundum
yorumsuzKıskanma beni canısı ben askerim sen de asker ol
tamam kız şaka yaptımTamam peki bende yazamama nedenimi söyledim işte yoksa aklımdan hiç çıkmıyosun🙂
git işine be geldiğime pişman etmeNiye güldün o zaman o da bir yorum
Neden pişmanlık mı duyuyorsungit işine be geldiğime pişman etme
Annem olsa bu kız çişini nereye yapıyor derdi
@batuhankaralar eskiden beri etiketlenmeme sıkıntısı çekiyormuşsun (66.mesaj)Neden pişmanlık mı duyuyorsun