Şu dizi klişesi erkeğin gömleğini giyip mutfağa gelme her dizide ayni
Dangalak işte![]()
Dimii yaa söylemeden gitsene işte hey allahım ya
Bir sonraki randevuda her şeyi yüksek çıkar.![]()
Şu dizi klişesi erkeğin gömleğini giyip mutfağa gelme her dizide ayni
Dangalak işte![]()
Bir sonraki randevuda her şeyi yüksek çıkar.![]()
Cemre hamile kalacak sesleri yükseliyor Twitter'danBir sonraki randevuda her şeyi yüksek çıkar.![]()
Gebersin pis kızDimii yaa söylemeden gitsene işte hey allahım ya
kesinn
Cemre hamile kalacak sesleri yükseliyor Twitter'dan
Gebersin pis kız![]()
O uçurumdan düşecek başka yolu yokAyy hala polise gidecem diyorr yaaa arabaya bindi gitti valla
O uçurumdan düşecek başka yolu yok![]()
Sahneye bak be Hızlı ve Öfkeli de bile böyle aksiyon yok @Billy Kane @xBUGRAxHak etmiş valla demeden gitsene allah allah
Şile yoluna saptıarTabii o film dizimizin yanında halt etmiş bir keree
Şile yoluna saptıar![]()
Yalnız bu bölüm eğer 7 üstü almazsa daha da alamazevett az sonra harikaya veeda edeceğiz
Yalnız bu bölüm eğer 7 üstü almazsa daha da alamaz![]()
Keşke 8 alsaBencede yarını merakla bekliyıorum bakalım ne oılacak ratingler![]()
biraz geç bir cevap olacak ama anca bugün girebildimOnu ikinci seferde anladım işte
Bana Kırgın Çiçekler'in konusuna bile yorum yazdırdınız helal olsun![]()
haha bu mesajaymış cevabınModluk gitti gideli ağzını da bozmuşsun![]()
Tamam, Deniz'i o mesajı bana konuya mesaj yazdırdı sonuçta yanibiraz geç bir cevap olacak ama anca bugün girebildim
yanlış hatırlamıyorsam kimse seni etiketlemeden @denizz19 a cevap verme amaçlı dalmıştın konuya ama bende tesadüfen salise farkla seni etiketlemiştim sen yazdıktan sonra
haha bu mesajaymış cevabın![]()
Sen bakma annem izliyor ayağına uzaktan gizlice izleyenlerden bu @XanTierbiraz geç bir cevap olacak ama anca bugün girebildim
yanlış hatırlamıyorsam kimse seni etiketlemeden @denizz19 a cevap verme amaçlı dalmıştın konuya ama bende tesadüfen salise farkla seni etiketlemiştim sen yazdıktan sonra
haha bu mesajaymış cevabın![]()
Ben bu dizinin adınınbu sene gördüm ilk kez, o da forumdaSen bakma annem izliyor ayağına uzaktan gizlice izleyenlerden bu @XanTier![]()
Hımm okBen bu dizinin adınınbu sene gördüm ilk kez, o da forumda![]()
Hala Kırgın Çiçekler gibi total bi dizinin konusuna yorum yazdırarak coolluğumu zedeliyorsunHımm ok![]()
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz sende tütüyor resmenHala Kırgın Çiçekler gibi total bi dizinin konusuna yorum yazdırarak coolluğumu zedeliyorsun![]()