Şu dizi klişesi erkeğin gömleğini giyip mutfağa gelme her dizide ayni
Dangalak işte
Dimii yaa söylemeden gitsene işte hey allahım ya
Bir sonraki randevuda her şeyi yüksek çıkar.
kesinn
Şu dizi klişesi erkeğin gömleğini giyip mutfağa gelme her dizide ayni
Dangalak işte
Bir sonraki randevuda her şeyi yüksek çıkar.
Cemre hamile kalacak sesleri yükseliyor Twitter'danBir sonraki randevuda her şeyi yüksek çıkar.
Gebersin pis kızDimii yaa söylemeden gitsene işte hey allahım ya
kesinn
Cemre hamile kalacak sesleri yükseliyor Twitter'dan
Gebersin pis kız
O uçurumdan düşecek başka yolu yokAyy hala polise gidecem diyorr yaaa arabaya bindi gitti valla
O uçurumdan düşecek başka yolu yok
Sahneye bak be Hızlı ve Öfkeli de bile böyle aksiyon yok @Billy Kane @xBUGRAxHak etmiş valla demeden gitsene allah allah
Sahneye bak be Hızlı ve Öfkeli de bile böyle aksiyon yok @Billy Kane @xBUGRAx
Şile yoluna saptıarTabii o film dizimizin yanında halt etmiş bir keree
Şile yoluna saptıar
Yalnız bu bölüm eğer 7 üstü almazsa daha da alamazevett az sonra harikaya veeda edeceğiz
Yalnız bu bölüm eğer 7 üstü almazsa daha da alamaz
Keşke 8 alsaBencede yarını merakla bekliyıorum bakalım ne oılacak ratingler
biraz geç bir cevap olacak ama anca bugün girebildimOnu ikinci seferde anladım işte
Bana Kırgın Çiçekler'in konusuna bile yorum yazdırdınız helal olsun
haha bu mesajaymış cevabınModluk gitti gideli ağzını da bozmuşsun
Tamam, Deniz'i o mesajı bana konuya mesaj yazdırdı sonuçta yanibiraz geç bir cevap olacak ama anca bugün girebildim
yanlış hatırlamıyorsam kimse seni etiketlemeden @denizz19 a cevap verme amaçlı dalmıştın konuya ama bende tesadüfen salise farkla seni etiketlemiştim sen yazdıktan sonra
haha bu mesajaymış cevabın
Sen bakma annem izliyor ayağına uzaktan gizlice izleyenlerden bu @XanTierbiraz geç bir cevap olacak ama anca bugün girebildim
yanlış hatırlamıyorsam kimse seni etiketlemeden @denizz19 a cevap verme amaçlı dalmıştın konuya ama bende tesadüfen salise farkla seni etiketlemiştim sen yazdıktan sonra
haha bu mesajaymış cevabın
Ben bu dizinin adınınbu sene gördüm ilk kez, o da forumdaSen bakma annem izliyor ayağına uzaktan gizlice izleyenlerden bu @XanTier
Hımm okBen bu dizinin adınınbu sene gördüm ilk kez, o da forumda
Hala Kırgın Çiçekler gibi total bi dizinin konusuna yorum yazdırarak coolluğumu zedeliyorsunHımm ok
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz sende tütüyor resmenHala Kırgın Çiçekler gibi total bi dizinin konusuna yorum yazdırarak coolluğumu zedeliyorsun