Aynen entrikalı yorum yazın biraz ya yüceltelim diziyikoğus entrikalı
![]()
Yani bir şekilde çıkar ama hemen olur mu bilinmez.Bu bölüm değilde ilerliyen zamanda çıkarırlar.
Konuyu coşturalım beraber @denizz19 bitine kadar burdayım pc'den izliyom.![]()
Aynen entrikalı yorum yazın biraz ya yüceltelim diziyikoğus entrikalı
![]()
Yani bir şekilde çıkar ama hemen olur mu bilinmez.Bu bölüm değilde ilerliyen zamanda çıkarırlar.
Konuyu coşturalım beraber @denizz19 bitine kadar burdayım pc'den izliyom.![]()
Konu senin konun coşturmak senin elinde tabiAha Defne intihar etmiş. )))
E tabi forsumuz olsun @Çiğdem- sonra laf sokuyor bana.Konu senin konun coşturmak senin elinde tabiHadi coşturalım
![]()
Tüm ilaçları da kusturdular maşallahE tabi forsumuz olsun @Çiğdem- sonra laf sokuyor bana.![]()
La bir bölümde bunlara bişey olmasın her bölüm hastane)))Tüm ilaçları da kusturdular maşallahAa Serkan ne güzel ağlıyormuş
![]()
Ya aslında ağlatmadan da o kadar güzel işlenebilecek bir konusu var ki ellerindeki hazinenin farkında değiller. Feride ve Toprak, Serkan Eylül ve Songül Güney aşklarının masumluğunu anlatabilirler uzun süre. Sırf dramın dibine vurmakta olmaz yani.La bir bölümde bunlara bişey olmasın her bölüm hastane)))
10 dakika önce de benim babam dedi.La bir bölümde bunlara bişey olmasın her bölüm hastane)))
Ayy sana mı soracaklar dertleri var da ağlıyorlar10 dakika önce de benim babam dedi.Bu kızlar niye bu kadar çok ağlıyor diye.
![]()
Babanda mı izliyor sende izliyon herhalde beraber.)))10 dakika önce de benim babam dedi.Bu kızlar niye bu kadar çok ağlıyor diye.
![]()
Yok annem izleyince tüm ev zoraki izlemiş oluyor işte.Babanda mı izliyor sende izliyon herhalde beraber.)))
İzliyon madem yorum yap Haro boş durma )))Yok annem izleyince tüm ev zoraki izlemiş oluyor işte.![]()
Bana bak bana sen beni biliyor musun sen zoraki izliyormuş çık gitYok annem izleyince tüm ev zoraki izlemiş oluyor işte.![]()
Azcıkta yerli dizi izleYok annem izleyince tüm ev zoraki izlemiş oluyor işte.![]()
Ayy özenti bunlar anacım asimile olmuşlar.Azcıkta yerli dizi izlehem kaliteli sana yakışır
![]()
Ya izliyenleri pek bilmiyorum etiketleme işini sen daha iyi bilirsin onu sana bıraktım.@MayısKralı 'da etiletlim oda izliyor sanırsam.
Yok daha düşmedi intihar etti şuan evde yatıyor ilerliyen saatlerde gidecek sanırsam yetimhaneye.Evet arada bakıyorum.bu bölümünde bir kısmını izledim ama Defne yetimhaneye düştü mü anlayamadım.
![]()
Yok daha düşmedi intihar etti şuan evde yatıyor ilerliyen saatlerde gidecek sanırsam yetimhaneye.