DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,376
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Dün bana diss atmışsın intikamımı aldım.![]()
Dün bana diss atmışsın intikamımı aldım.![]()
Yok ben Survivor özet izliyorum dünkü bölüme tam bakamamıştım size iyi seyirler, hoş özet izlemesem de izlemezdim dizinizi. 😛neyse gelmişken kal , gitme azıcık izle dizimizi
![]()
Biz ki (Yok ben Survivor özet izliyorum dünkü bölüme tam bakamamıştım size iyi seyirler, hoş özet izlemesem de izlemezdim dizinizi. 😛![]()
Sen izlemicen mibu bölüm coşacak diziyi takip edenler için güzel bölümler
sıkılana kadar izlermBiz ki () survivor yokken Abc1 de tam 3 reyting artmış diziyiz
bunu niye söyledim bilmiyom ama sen izlemesen de olur
Sen izlemicen mi
Mesele Survivor yokken değil, varken 3 reyting artabilmektir yeğen.Biz ki () survivor yokken Abc1 de tam 3 reyting artmış diziyiz
bunu niye söyledim bilmiyom ama sen izlemesen de olur
Sen izlemicen mi
Nasıl da tanıyorsun beni bırak Survivoru sağlam kadromuza ve gençlik dizisine doyÖyle bir uğrayayım dedim.Bu da beni etiketliyor ki az Survivor - Kırgın Çiçekler kavgası yapıp post kasalım, sayfa ilerlesin.
Ama düşman dizinin yorum konusuna hit kazandırmayacam nanik sana.
![]()
o zaman bitene kadar izliceksinsıkılana kadar izlerm
Aferin böyle tanıtımlara devam 40.bölüme dayandık hala ilk günkü kalitemizdeyiz.o zaman bitene kadar izliceksinçünkü bu diziyi izlerken sıkılmak imkansız
![]()
süpersin modsun ama kalitesizliğe doğru yol alıyorsunMesele Survivor yokken değil, varken 3 reyting artabilmektir yeğen.Yarın düşüşünüz sert olacak.
![]()
iyi işte ne güzelo zaman bitene kadar izliceksinçünkü bu diziyi izlerken sıkılmak imkansız
![]()
Bir şey keşfettim , ikimizin de izlediği bi dizinin kalitesiz olma ihtimali yokAferin böyle tanıtımlara devam 40.bölüme dayandık hala ilk günkü kalitemizdeyiz.![]()
Ayy başlarda o kadar ısrar ettin de izlemedim aradan 38 bölüm geçmiş şimdi mi izleyecem.Nasıl da tanıyorsun beni bırak Survivoru sağlam kadromuza ve gençlik dizisine doy![]()
Aynen biz buna fark-ı biz diyoruzBir şey keşfettim , ikimizin de izlediği bi dizinin kalitesiz olma ihtimali yok![]()
![]()
Ayy sus Mesude bıçaklandıAyy başlarda o kadar ısrar ettin de izlemedim aradan 38 bölüm geçmiş şimdi mi izleyecem.
Ağlak diziniz sizin olsun beni karıştırmayın.![]()
Mesude'yi de Emine ablayı da sevmem.Ayy sus Mesude bıçaklandıGel de emine ablamın Oyunculuğunu izle
![]()
Bizim Mesude Yılmaz Morgülden daha iyi yarışırMesude'yi de Emine ablayı da sevmem.![]()