Kırgın Çiçekler 38.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Gökçe Akyıldız gibi isimlerin paylaştığı, sevilen dizi Kırgın Çiçekler 38.bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek.​

Bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

KIRGIN ÇİÇEKLER 38. BÖLÜM ÖZETİ

Yetimhanede yetişmek zorunda kalan genç kızların yaşadıkları zorlukları ele alan Kırgın Çiçekler yeni bölümünde yaşanacaklar şöyle; Gökhan'ın annesi Emine tarafından kazayla bıçaklanan Mesude apar topar hastaneye götürülür.Hiç beklemediği bir anda polisleri kapısında gören Nazan tutuklanır. Annesinin başına gelenlerden etkilenen Defne büyük depresyona girer. Nazan'ın Emine'ye söylediği yalan yüzünden Mesude ölümle yüz yüzedir. Kemal yakalanma korkusuyla panikler. Nazan'ın yakalanmasına sebep olan Eylül ve Serkan'ın arası açılır. Meral ve Cemre, kötü günler geçiren Defne'nin üstüne giderken Merve ve Aleyna da Defne'ye destek olmaz. Banu, Güney'e babasıyla aralarındaki ilişkiyi anlatır. Kemal'e öfkelenen Mesude boşanma davası açarken annesi olmayan Defne valiziyle yurdun önündedir...

4876005-612x408.jpg

Bu bölüm güzele benziyor fragman iyidi baya göz atıcam diğer izleyenler nerde. @denizz19 sesin çıkmıyor hayırdır. :D

@ABAY_06 konu için teşekkürler. :) Ah bir de etiketleme yapsan tadından yenmez. :D

@destere @DarkLeqenD @xemrexxx @mrt-06 @Billy Kane @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @cevaa @Yiğitt @MayısKralı

Bölüm güzel aynen ders çalışıyordum malum KPSS. Dizi başlayana kadar ders sonra dizi. :D Etiketleme yapmamışsın :D
Ya izliyenleri pek bilmiyorum etiketleme işini sen daha iyi bilirsin onu sana bıraktım. :D @MayısKralı 'da etiletlim oda izliyor sanırsam.

Ben normalde açacaktım 18:00'de ama derse dalınca unutmuşum. Neyse kısmet sanaymış bakalım açtığın bölüm konusu kaç Reyting getirecek :D
Baktım sen yoksun konuda ben açim dedim. Ben açınca konuları yüksek reyting alıyoruz hep yarın 10 reyting garanti.)))

Baktım sen yoksun konuda ben açim dedim. Ben açınca konuları yüksek reyting alıyoruz hep yarın 10 reyting garanti.)))
Geçen hafta 10,45 aldık totalde. ABC de 9,5 Reyting aldık. Bu hafta Survivor etkisiyle azıcık düşeriz ama bölüm güzel olacak bu sebeple 9,5 alırız yine. :D

Geçen hafta 10,45 aldık totalde. ABC de 9,5 Reyting aldık. Bu hafta Survivor etkisiyle azıcık düşeriz ama bölüm güzel olacak bu sebeple 9,5 alırız yine. :D
Yani 9 alırız o zaman Survivor'u unutmuşum. :D @DarkLeqenD reis nerdesin.:T: Defne'nin yurda gitmesi garip olcak o Annesi'de hapisten çıkmaz herhal.

Yani 9 alırız o zaman Survivor'u unutmuşum. :D @DarkLeqenD reis nerdesin.:T: Defne'nin yurda gitmesi garip olcak o Annesi'de hapisten çıkmaz herhal.
Burdayım başkan :A
@ABAY_06 konu için teşekkürler. :) Ah bir de etiketleme yapsan tadından yenmez. :D

@destere @DarkLeqenD @xemrexxx @mrt-06 @Billy Kane @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @cevaa @Yiğitt @MayısKralı

Bölüm güzel aynen ders çalışıyordum malum KPSS. Dizi başlayana kadar ders sonra dizi. :D Etiketleme yapmamışsın :D
Deniz bey siz ygs ye girmişmiydiniz ? :D