onu bende genelde yapıyorum ama başkasında duyunca saçma geliyor.Ama hiç indirmek aklıma bile gelmiyor uygulamayıMeral'in surata bak hele sanki limon yemiş
O normal bir sorudur Türk'ler sıkça sorar bu soruyu![]()
Seher fena tokat yedi ama Adamın dükkanını yıktıDizide boş sahneler var bugün pek fazla.![]()
Cemre'nin mektubu çalacaklaraha defne yine birşeyler kurguladı.![]()
okul sahnelerini bu yüzden seviyorum birde arka sıradakiler gibi gizemde katarlarsa tadından yenmez.Hahahaha Kemal ha
Cemre'nin mektubu çalacaklarsanırım eylülde tokat atacak
İşte @Billy Kane beklediğimiz sahneler![]()
Bence de artmalı okul sahneleri her dakika ağlamasınlarokul sahnelerini bu yüzden seviyorum birde arka sıradakiler gibi gizemde katarlarsa tadından yenmez.![]()
senaristler fazla cesaretli davranmıyor. mesela o kavgada eylül kağıdı alıp sarışın kızın ağzını doldurmalıydı çok ezik gösteriyorlar kızları.Bence de artmalı okul sahneleri her dakika ağlamasınlar![]()
Aynen ya yere devirip saçlarını düğüm etseydisenaristler fazla cesaretli davranmıyor. mesela o kavgada eylül kağıdı alıp sarışın kızın ağzını doldurmalıydı çok ezik gösteriyorlar kızları.![]()
arka sıradakiler'de vardı öyle gamze zehra'yı saçlarından tutup sürüklemişti.Aynen ya yere devirip saçlarını düğüm etseydi![]()
Arka Sıradakilerin senaristleri gelse keşkearka sıradakiler'de vardı öyle gamze zehra'yı saçlarından tutup sürüklemişti.![]()
bi tanesi yazıyor zaten bilmiyo musun?Arka Sıradakilerin senaristleri gelse keşke![]()
Aa bilmiyordumbi tanesi yazıyor zaten bilmiyo musun?as'ye bu yüzden benzetiliyor dizi.
![]()