dizide 5 senarist var. diğer üç isim bitiş jeneriğinde yazıyor. birol elginöz adı.Aa bilmiyordumiyiymiş
dizide 5 senarist var. diğer üç isim bitiş jeneriğinde yazıyor. birol elginöz adı.Aa bilmiyordumiyiymiş
Aynen bende fark ettim Emine abla da yokgökhan hiç gözükmedi.
kızların oyunu başlıyor.Aynen bende fark ettim Emine abla da yoktatile gittiler zaar
![]()
Meral'in draması daha çekiliyor dimikızların oyunu başlıyor.bu bölüm süper keyifli.
aynen. en son songül'ü saklıyorlar. onun daha iyi olacak.Meral'in draması daha çekiliyor dimi![]()
Aynen Kader'in ve Eylül'ün çok kötü sıkıyoraynen. en son songül'ü saklıyorlar. onun daha iyi olacak.
Ya Allahı var güzel kız ama gülmek ve saldırganlıkta yakışıyor Eylül'e Nasıl dövdü aleynayıahah süperdi bu.![]()
güzel ama ben çekici bulmuyorum. sahneleride çok sıkıcı allah'tan aşk sahneleri yazmıyorlar hiç çekilmez.Ya Allahı var güzel kız ama gülmek ve saldırganlıkta yakışıyor Eylül'e Nasıl dövdü aleynayıbir de birkaç bölüm önce kız kavgasında Nasıl cazgırlaşmıştı
![]()
Kader iyice geri plana atıldı baktılar onun hikayesi ilgi çekmiyor Meral'in hikayesini deştiler reytingler coştugüzel ama ben çekici bulmuyorum. sahneleride çok sıkıcı allah'tan aşk sahneleri yazmıyorlar hiç çekilmez.![]()
vay gizliden bi izleyicimiz daha varmış.Bölüm çok iyi gidiyor valla uzun zamandır dram üstüne dram olmasından dolayı izlemiyordum ama bu bölüm baya komik olmuş.
Neriman'ın dansı süperdi.![]()
Ayy ezik beni de izliyorum diye kandırıyordun demek görürsün senBölüm çok iyi gidiyor valla uzun zamandır dram üstüne dram olmasından dolayı izlemiyordum ama bu bölüm baya komik olmuş.
Neriman'ın dansı süperdi.![]()
Ayy bu gıgırcık zaten izliyordu ama yorum yapmıyorduvay gizliden bi izleyicimiz daha varmış.![]()