Gizliden mi.vay gizliden bi izleyicimiz daha varmış.![]()
Yaz boyu izledim 2 3 haftadır sınavlardan ve ağır dram sahnelerinden dolayı izlemiyordum ama bu hafta fragmandaki kavga sahnesi için bakayım dedim ama güzel bölüm.
Gizliden mi.vay gizliden bi izleyicimiz daha varmış.![]()
aynen ama kader'inde komedi yönü iyi. bu bölüm ağladı ya koptum orda.Kader iyice geri plana atıldı baktılar onun hikayesi ilgi çekmiyor Meral'in hikayesini deştiler reytingler coştu![]()
Geçen hafta da izledim ama artık tamamını izlemiyorum geçen hafta son kısımları izledim Meral'in arabaya binmesi falan zaten söyledim sana.Ayy ezik beni de izliyorum diye kandırıyordun demek görürsün sen
Ayy bu gıgırcık zaten izliyordu ama yorum yapmıyordu![]()
bende çok yorum yapamıyordum denk gelmedim sana yeni izliyosun sandım.Gizliden mi.@denizz19 bilir ben hep izliyorum.
![]()
Yaz boyu izledim 2 3 haftadır sınavlardan ve ağır dram sahnelerinden dolayı izlemiyordum ama bu hafta fragmandaki kavga sahnesi için bakayım dedim ama güzel bölüm.![]()
HatırlayamadımGeçen hafta da izledim ama artık tamamını izlemiyorum geçen hafta son kısımları izledim Meral'in arabaya binmesi falan zaten söyledim sana.![]()
Yok yok ben baya seviyorum diziyi.bende çok yorum yapamıyordum denk gelmedim sana yeni izliyosun sandım.![]()
Ayy sana dedim ya Kemal'i şişlediler, Meral'den bahsettik hatta sen senaristler Meral'i değiştirdiler resmen dedin.Hatırlayamadımbeni mi kekliyon lan sen
![]()
HatırlamıyorumAyy sana dedim ya Kemal'i şişlediler, Meral'den bahsettik hatta sen senaristler Meral'i değiştirdiler resmen dedin.![]()
Her bölüm böyle olursa izlerim valla.Hatırlamıyorumizlemeye devam edeceksin soru soracam her ayrıntısını
hele bir izleme yeni isimler takmayan ne olsun
![]()
Tamam anlaştıkHer bölüm böyle olursa izlerim valla.
Artık dram izlemekten içim şişti.![]()
Ay başladı.Tamam anlaştık
GK TKY'a bağladı![]()
Aynen iyi oldu bende seviyorum Gökçe yanardağı bu role de çok yakıştıAy başladı.
Şu Seher iyiki gelmiş ya sevdim ben bu kadını.![]()
Aynen böyle pavyon sahnelerini fazla sevmem ama Gökçe Yanardağ iyi oldu cidden sıkmıyor sahneler.Aynen iyi oldu bende seviyorum Gökçe yanardağı bu role de çok yakıştışarkı da söylüyor ne güzel reytingler artsın
![]()
Ben rettweet yapıyor ara araAynen böyle pavyon sahnelerini fazla sevmem ama Gökçe Yanardağ iyi oldu cidden sıkmıyor sahneler.![]()
Benim favorim ilk başta Songül'dü ama Meral karakteri öyle bir açıldı ki dizinin neşesi oldu resmen şuan.Ben rettweet yapıyor ara arabayağı övüyorum onu ciddi anlamda iyi yakıştı ama
Meral'in annesi olması iyi oldu favori çiçeğimin annesi oldu
emine ablayı da çok seviyom mesela
![]()
Tatile çıkmışlar sanırımBenim favorim ilk başta Songül'dü ama Meral karakteri öyle bir açıldı ki dizinin neşesi oldu resmen şuan.
Aynen Emine'yi de severim ama bu bölüm göremedim hiç.![]()
Feride ne kadar tatlı ya.Tatile çıkmışlar sanırımanayım ben ANA
![]()
Aynen evet Feride de çok tatlıFeride ne kadar tatlı ya.
Şu halleri çok komik.![]()
SonGün çıktı.Aynen evet Feride de çok tatlı
Aha da aşk başlıyor![]()
Ayy bence saçmaydı ben daha iyisini yapardım yapar mıydım acaba lanSonGün çıktı.
Güney ne güzel konuştu öyle.![]()