onu bende genelde yapıyorum ama başkasında duyunca saçma geliyor.Ama hiç indirmek aklıma bile gelmiyor uygulamayıMeral'in surata bak hele sanki limon yemiş
O normal bir sorudur Türk'ler sıkça sorar bu soruyu
Seher fena tokat yedi ama Adamın dükkanını yıktıDizide boş sahneler var bugün pek fazla.
Cemre'nin mektubu çalacaklaraha defne yine birşeyler kurguladı.
okul sahnelerini bu yüzden seviyorum birde arka sıradakiler gibi gizemde katarlarsa tadından yenmez.Hahahaha Kemal ha
Cemre'nin mektubu çalacaklarsanırım eylülde tokat atacak
İşte @Billy Kane beklediğimiz sahneler
Bence de artmalı okul sahneleri her dakika ağlamasınlarokul sahnelerini bu yüzden seviyorum birde arka sıradakiler gibi gizemde katarlarsa tadından yenmez.
senaristler fazla cesaretli davranmıyor. mesela o kavgada eylül kağıdı alıp sarışın kızın ağzını doldurmalıydı çok ezik gösteriyorlar kızları.Bence de artmalı okul sahneleri her dakika ağlamasınlar
Aynen ya yere devirip saçlarını düğüm etseydisenaristler fazla cesaretli davranmıyor. mesela o kavgada eylül kağıdı alıp sarışın kızın ağzını doldurmalıydı çok ezik gösteriyorlar kızları.
arka sıradakiler'de vardı öyle gamze zehra'yı saçlarından tutup sürüklemişti.Aynen ya yere devirip saçlarını düğüm etseydi
Arka Sıradakilerin senaristleri gelse keşkearka sıradakiler'de vardı öyle gamze zehra'yı saçlarından tutup sürüklemişti.
bi tanesi yazıyor zaten bilmiyo musun?Arka Sıradakilerin senaristleri gelse keşke
Aa bilmiyordumbi tanesi yazıyor zaten bilmiyo musun?as'ye bu yüzden benzetiliyor dizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?