Zaten seni çağırmazlarAaa Kemalim olsa kıskanabilirdimo yoksa o ecünnülerin olduğu bir mekana para verseler beni getiremezler
Zaten seni çağırmazlarAaa Kemalim olsa kıskanabilirdimo yoksa o ecünnülerin olduğu bir mekana para verseler beni getiremezler
Madalyayı oyunculara da verdiler sadece bana değil
100 bölüm diziyi izleyebildi ve her defasında savundu diye madalya vermişler😱 @Çiğdem- @destere @mrt-06 @MasacRE- @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @Forumdash @Dosi
diziden sonra göz doktorları yaşadı oyuncuların hespninin ağlamaktan göz damarları kuruyacak hepsi doktorlara akın edecek finalden sonraMadalyayı oyunculara da verdiler sadece bana değilçatla tüm diziler biter ama biz bitmeyiz
Nasıl olsa askere gidince izleyemeyeceksin kendini şimdiden hazırla dönünce final yapmış olacakMadalyayı oyunculara da verdiler sadece bana değilçatla tüm diziler biter ama biz bitmeyiz
Ben bir yolunu bulur izlerim rahat olNasıl olsa askere gidince izleyemeyeceksin kendini şimdiden hazırla dönünce final yapmış olacak
Kalitesizlikte çığır açtınız ama televizyon dünyası 4. sezonunu kaldırmazBen bir yolunu bulur izlerim rahat olsen kendin bile inanmıyorsun final olacağına
Çıldır yavrum çıldırKalitesizlikte çığır açtınız ama televizyon dünyası 4. sezonunu kaldırmaz
2.levelden direk finale taşıdım seviyeyibeğendin mi
Rastgele etiket yaptım ayıpsın
Duy da inanma @MasacRE- bu adamı da bozdumBeğendim.Zaten biliyorsun Kırgın Çiçekler beğendiğim bir dizidir.
Aynen ama canlı daha taştı çocukDenizz benim sana Twiiterde bahsettiğim bu çocuktu işte ayrılmamışlarberaberler
Bu dizide ağır klişe sen de biliyorsunBeğenemedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?