Bir gün Yunanistan gidiyolar birgünde sözleniyor ağır tranvaSüper olmuş.Ağam sözleniyor.
![]()
Ağamın bir farkı olacak elbet sıradan bir çocuk değil Yunanistan'a da gider evlenir de.Bir gün Yunanistan gidiyolar birgünde sözleniyor ağır tranva![]()
Senaryo değişik şekilde ilerliyor reyiz
Ben bile fragmanı görünce şaşırdım urfaya gidecek olan birisi testiyi sakın kırmasın evin testisini kıran bekar olan kızı alıyormuş yani benim üniversiteden urfalı iki arkadaşım var birisi kız birisi erkek urfaya kız Arkadaşım çağırdı ama ben bu testi fragmanından dolayı tırstım ben baya bir sakarımdaSenaryo değişik şekilde ilerliyor reyiz![]()
Geçen haftayı izledimde bu hafta fragmanda görmedim ben sözlenme felan@gözlemci küçük ağada mehmetcan nerdeyse savaş çıkartıyordu Türkiye Yunanistan arasında şimdide sözleniyor
kızı istemeye gidiyorlarGeçen haftayı izledimde bu hafta fragmanda görmedim ben sözlenme felan
aaaa küçük ağayı zaten asıl çocuklar izlemesi gerekiyor çocuklara yasaklanması çok şaşırtıcı birşey küçük yaşta çocuk izleyicisine uygun bir dizi çünkü 🙂🙂
bide şiddet korku yazmışlaraaaa küçük ağayı zaten asıl çocuklar izlemesi gerekiyor çocuklara yasaklanması çok şaşırtıcı birşey küçük yaşta çocuk izleyicisine uygun bir dizi çünkü 🙂🙂
Tüm diziler 7 yaş zatenaaaa küçük ağayı zaten asıl çocuklar izlemesi gerekiyor çocuklara yasaklanması çok şaşırtıcı birşey küçük yaşta çocuk izleyicisine uygun bir dizi çünkü 🙂🙂
Zaten çocuklar izliyordu bu diziyi şimdi çocuk dizisi olduğu kanıtlandı
küçük ağa 26.bölüme kadar genel izleyici devam etti artık +7 oldu küçük ağaya Arka sokaklarda +14 olur artık @Çiğdem-
@Bully @ABAY_06 pompy tavsiyeler verinBen bile fragmanı görünce şaşırdım urfaya gidecek olan birisi testiyi sakın kırmasın evin testisini kıran bekar olan kızı alıyormuş yani benim üniversiteden urfalı iki arkadaşım var birisi kız birisi erkek urfaya kız Arkadaşım çağırdı ama ben bu testi fragmanından dolayı tırstım ben baya bir sakarımda
Yok artık 😱