Aynen olabilirKüçük Osman gibi Ece'de çok sevilecektir.
Haklısınhttps://www.facebook.com/kucuk.agaf...8953044641573/289053677964842/?type=1&theater Bununla alakası çok var küçük ağada olacak
Bakalım neler olacak
Aynen olabilirKüçük Osman gibi Ece'de çok sevilecektir.
Haklısınhttps://www.facebook.com/kucuk.agaf...8953044641573/289053677964842/?type=1&theater Bununla alakası çok var küçük ağada olacak
Neyini anlamadın işte ağam tekne kaçıracakmış Yunanistan karasularında gözaltına alınacakmış bu yüzden de Türkiye-Yunanistan savaşı çıkacakmış.Ne alaka bu konuyla onu anlamadım ben
Aslında bu konuyla olmasada anlamadım
Sen ne anladın![]()
Tamam anladım şimdiNeyini anlamadın işte ağam tekne kaçıracakmış Yunanistan karasularında gözaltına alınacakmış bu yüzden de Türkiye-Yunanistan savaşı çıkacakmış.![]()
Seni getirirlerse ab kitlesi kaçar diziden Allah korusun.İsterse beni getirsinler diziye yine de dü şe cek.![]()
küçük ağada macera başlıyor salı günü savaş çıkacak aşk için yine yükselicek reytingleri hatta 50 ye dayanırızİsterse beni getirsinler diziye yine de dü şe cek.![]()
Doğru dedin ama TOTAL'de 20'ye vurdururdum.Seni getirirlerse ab kitlesi kaçar diziden Allah korusun.
Yorumuna "" diyorum sadece.
![]()
Doğru dedin ama TOTAL'de 20'ye vurdururdum.Göreceğiz bakalım düşünce bende "
" derim.
![]()
Bilmem.
Bakalım Show Ağa'mın karşısına hangi diziyi koyacak?![]()
Sonuçta annen sayesinde diziyi izlemişliğin var ama.Beni niye etiketliyorsun.![]()
![]()
Ayol bu @ozgur2113 un anneside hep baya reytingli dizileri izliyor yahu baska hangi dizileri izliyor annenSonuçta annen sayesinde diziyi izlemişliğin var ama.![]()
Sağolsunlar yazın tekrarını da izlettirdiler.Sonuçta annen sayesinde diziyi izlemişliğin var ama.![]()
Bu gazla yeni sezonda da izlersin artık diziyi.Sağolsunlar yazın tekrarını da izlettirdiler.![]()
Allah korusun bu kadar yeter bana.Bu gazla yeni sezonda da izlersin artık diziyi.![]()
![]()
Pazartesi:KaradayıAyol bu @ozgur2113 un anneside hep baya reytingli dizileri izliyor yahu baska hangi dizileri izliyor annen![]()
Oh oh senin annen dizi islerinden anliyor hep iyi giden dizileri izliyor masallahAllah korusun bu kadar yeter bana.
Pazartesi:Karadayı
Salı: Küçük Ağa
Çarşamba: MY
Perşembe: Aramızda Kalsın
Cuma: Karagül
hafta sonu boş.
Yazın ise Ulan İstanbul, Kiraz Mevsimi, Güllerin Savaşı, Kocamın Ailesi.![]()
Daha fragman çıkmadıKüçük Ağa yepyeni sezon , yeni bölümleriyle 2 EYLÜL SALI 20.00 da ekranlarda olacak
Zirve için hazır olun genjler![]()