FOX'tan pek dizi izleyesim gelmiyor nedense ya ama genel yorumlara bakarım dizi güzelse izleyebilirim.Okurken yuh dedim.Benim klasiktir 3 dizi. Geçen sezon 2 dizi izledim ama bu sezon 4 dizi olacak. .ss Ee araya Emanet'i de kat ne olacak sanki.
FOX'tan pek dizi izleyesim gelmiyor nedense ya ama genel yorumlara bakarım dizi güzelse izleyebilirim.Okurken yuh dedim.Benim klasiktir 3 dizi. Geçen sezon 2 dizi izledim ama bu sezon 4 dizi olacak. .ss Ee araya Emanet'i de kat ne olacak sanki.
Ben yazın izleyeceğim beğendiğim dizileri yine.FOX'tan pek dizi izleyesim gelmiyor nedense ya ama genel yorumlara bakarım dizi güzelse izleyebilirim.Hayat Yolunda'yı unutmuşum bak Nur'umuzun dizisi.
bence halkın dizisi küçük ağayı seyret izmirin kurtuluş gününde başlıyan tek diziBen yazın izleyeceğim beğendiğim dizileri yine.
düşmücek günün önemine uygun bölüm yapan dizi resmenBir türlü sevemedim şu diziyi.Bu yıl düşmesi dileğiyle
Küçük ağa o bölümüyle Arka sokakların tekrarı ceza aldıGüzel ve eğlenceli bir sezon açılışı oldu. Tabii sahnelerin Bodrum'da olması da bölümü eğlenceli kıldı. Ağa'm yine ortalığı fena karıştırdı. Uluslararası bir krize neden oldu helal olsun.
Mehmetcan'ın kardeşi Ece ne kadar tatlı öyle ya bu sezona damgasını vurur kesin küçük afacan.
istanbulda nasıl karşılanıcaklar acaba Türk yunan krizi yaşattıktan sonra25.Bölüm Fragmanı
Annem internetten fragmanı izleyince aklıma sen geldin ben de paylaşayım dedim.@Bully
İyi etmişsin.25.Bölüm Fragmanı
Annem internetten fragmanı izleyince aklıma sen geldin ben de paylaşayım dedim.@Bully
kanal d ye gönderme var senaryomdaİyi etmişsin.
Ama ağam geri planda kalmış biraz fragmanda olmamış bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?