Eğer hamileyse bu duruma sen çok sevinirsin.beroş hamile mi yoksa @batuhankaralar haklı mı @ozgur2113 @Çiğdme- @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @cookiesEkli dosyayı görüntüle 46321
Eğer hamileyse bu duruma sen çok sevinirsin.beroş hamile mi yoksa @batuhankaralar haklı mı @ozgur2113 @Çiğdme- @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @cookiesEkli dosyayı görüntüle 46321
ne sevinicem bir performansını görelim kötü olursa 2.sezon kösem yaşlandı der gönderir timurEğer hamileyse bu duruma sen çok sevinirsin.
Oha ne kadar kilo almış. 😱 Hamile değildir bence hem Beren Kenan'dan çocuk yapmaz ayrılacaklar gibi duruyor.beroş hamile mi yoksa @batuhankaralar haklı mı @ozgur2113 @Çiğdme- @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @cookiesEkli dosyayı görüntüle 46321
niye uçayım la berenle senin dirilişi rahat yok ederiz@xemrexxx öyle olursa havalara uçarsın.
ay işin gücün magazin .ssOha ne kadar kilo almış. 😱 Hamile değildir bence hem Beren Kenan'dan çocuk yapmaz ayrılacaklar gibi duruyor.
Derdin bu dimi pis.niye uçayım la berenle senin dirilişi rahat yok ederiz
ay işin gücün magazin .ss
Bu fotoğrafı ben de gördüm bu sefer cidden hamile sanırımberoş hamile mi yoksa @batuhankaralar haklı mı @ozgur2113 @Çiğdme- @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @cookiesEkli dosyayı görüntüle 46321
çocuğu da kösemde oynarBu fotoğrafı ben de gördüm bu sefer cidden hamile sanırım
diriliş dert değil nasılsa patlama yapamadıDerdin bu dimi pis.
Hiç sanmıyorum.Bu fotoğrafı ben de gördüm bu sefer cidden hamile sanırım
Ay kıskanca bak yurtdışı başladı sosyal medya iyi ödül alıyor reytingleri iyi daha ne olsun.çocuğu da kösemde oynar
diriliş dert değil nasılsa patlama yapamadı
sosyal medyayı napayımHiç sanmıyorum.
Ay kıskanca bak yurtdışı başladı sosyal medya iyi ödül alıyor reytingleri iyi daha ne olsun.
Bakalım sosyal medya da çok önemli twitter 100 bie ınstagram 100 bine facebook 1 milyona az kaldı bu sezon ulaşacak onlara.sosyal medyayı napayım
satışı başlasın önemli olan izlenmek bakalım bie küçük gelin edecek mi
ulaşsın banane rte amca yüklettiriyordur elif dizisi 106 bind en son instagramdaBakalım sosyal medya da çok önemli twitter 100 bie ınstagram 100 bine facebook 1 milyona az kaldı bu sezon ulaşacak onlara.
Eeee ben Pazar Keyfi izleyerek büyüdüm.niye uçayım la berenle senin dirilişi rahat yok ederiz
ay işin gücün magazin .ss
Ne alakası var Rte'ye ne bağlıyon kıskanç beğenilerden belli oluyor her resimli paylaşım 15 bin beğeni alıyor bunada beğeni hilesi dersin.ulaşsın banane rte amca yüklettiriyordur elif dizisi 106 bind en son instagramda
bilemem doğru mudur rte desteklemese o bütçeyle nasıl devame decek en iyi ihtimal filinta gibi gün değiştrirdiNe alakası var Rte'ye ne bağlıyon kıskanç beğenilerden belli oluyor her resimli paylaşım 15 bin beğeni alıyor bunada beğeni hilesi dersin.
En çok bütçeli 5 diziden 4'ü nasıl devam etti o zaman totoş.bilemem doğru mudur rte desteklemese o bütçeyle nasıl devame decek en iyi ihtimal filinta gibi gün değiştrirdi
onların reytingi varidiEn çok bütçeli 5 diziden 4'ü nasıl devam etti o zaman totoş.
Kvpye laf atmıyorsun.😱😱😱 AB ve ABC1'de 8, 9 ve 10 reyting alan diziden bahsediyoruz Totalde düzelir geçici durum 5,50de kötü değil.onların reytingi varidi
onların hepsi eski dizi reklam veren güvenip veriyor kvp-karagül-karadayı falanKvpye laf atmıyorsun.😱😱😱 AB ve ABC1'de 8, 9 ve 10 reyting alan diziden bahsediyoruz Totalde düzelir geçici durum 5,50de kötü değil.
Ona mı bakıyon o sezona çok önem vermişler belliki o kadar bütçe ayırmışlar.onların hepsi eski dizi reklam veren güvenip veriyor kvp-karagül-karadayı falan