sana mı bakıcam .ssOna mı bakıyon o sezona çok önem vermişler belliki o kadar bütçe ayırmışlar.
sana mı bakıcam .ssOna mı bakıyon o sezona çok önem vermişler belliki o kadar bütçe ayırmışlar.
Tatile gidiyom 1 hafta benden kurtulacan.sssssana mı bakıcam .ss
oh oh anti diriliş haberleri açtırırım forumdaTatile gidiyom 1 hafta benden kurtulacan.ssss
Sana meydanı bıraktırmıcam.oh oh anti diriliş haberleri açtırırım forumda
Yakışır Berenime.beroş hamile mi yoksa @batuhankaralar haklı mı @ozgur2113 @Çiğdme- @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @cookiesEkli dosyayı görüntüle 46321
Oynamaz ve Kanal D'me gelir.dizide nasıl oynicek o zaman
hayallare ve planlara bak 😱Oynamaz ve Kanal D'me gelir.
Oha ne kadar kilo almış. 😱 Hamile değildir bence hem Beren Kenan'dan çocuk yapmaz ayrılacaklar gibi duruyor.
Ne dedim ki ayrılabilirler dedim. Bence ayrılsalar daha iyi Kenan Beren'e yakışmıyor.Elemini kederini Beroş'ta boşaltma.ss
Ne dedim ki ayrılabilirler dedim. Bence ayrılsalar daha iyi Kenan Beren'e yakışmıyor.
Bence de yakışmıyor ya. Beren o adamda ne buldu anlamıyorum. Beren daha iyilerini hak ediyor.Ne dedim ki ayrılabilirler dedim. Bence ayrılsalar daha iyi Kenan Beren'e yakışmıyor.
Sen ikisini gerçekten yakıştırıyor musun?Niye ayrılsınlar ikiside star ikiside seviliyor bence güzel bir birliktelikleri var ama çocuk için biraz beklesinler.
Aynen mesela Kıvanç boşta. Ne yakışırlardı ama.Bence de yakışmıyor ya. Beren o adamda ne buldu anlamıyorum. Beren daha iyilerini hak ediyor.
Ağzımdan aldın lafı. Bence onlar felaket yakışıyorlar.Sen ikisini gerçekten yakıştırıyor musun?
Aynen mesela Kıvanç boşta. Ne yakışırlardı ama.
gazı var bence şişkinlik yapmışberoş hamile mi yoksa @batuhankaralar haklı mı @ozgur2113 @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @vadikızı @cookiesEkli dosyayı görüntüle 46321
Sen ikisini gerçekten yakıştırıyor musun?
Aynen mesela Kıvanç boşta. Ne yakışırlardı ama.
2 bini gecmemismi 😱Konu 1995 hit almış yani doğduğum yıl kadar.Kösem Sultan=Ben
aaa kıskançlıkta son levelgazı var bence şişkinlik yapmış