yalanlasın bnm için sorun değil @sokak sanati düşünsün intihar falan ederBerende yalanlarsa olacağını.
buldum fotoyu
Ekli dosyayı görüntüle 46031
Hepsi yalanlarsa söylenenlerin.yalanlasın bnm için sorun değil @sokak sanati düşünsün intihar falan eder
şu ana kadar adı geçenlerden yakıştırdığım ço kaz zaten sorun değilHepsi yalanlarsa söylenenlerin.
MY'de olmasını çok istiyordum, kısmet Kösem'eymişve aslıhan gürbüz sakız adasındaki çekimlerde kösemin en yakın arkadaşını canlandıracakmış dizide
@Çiğdem- @sokak sanati @Bully @mrt-06 @yatutarsa @MelankoliK @EFE UYSAL @vadikızı @cookies @Yiğitt @HachiKo @adımutlulukk
Ekli dosyayı görüntüle 46029
Berende yalanlarsa olacağını.
Teşekkür ederim
Etraf ışıltılı Galiba rüya sahnesi çekiyorlar
Deyzemgızı (Özlem Conker) çok güzel olmuş ama
yunanistandaki çekimlerden @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @sokak sanatiMY'de olmasını çok istiyordum, kısmet Kösem'eymiş
Berende yalanlarsa olacağını.
Teşekkür ederim
Etraf ışıltılı Galiba rüya sahnesi çekiyorlar
Deyzemgızı (Özlem Conker) çok güzel olmuş ama
MY'de olmasını çok istiyordum, kısmet Kösem'eymiş
beroşa tepkiler sürüyor timurcuğum bu fırsattan istifade şutlar mı @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @HachiKo
Kesinlikle beren saat olmamalı.Ailece onun bulunduğu dizileri izlememe kararı aldık.Siyasi görüşlerini açıkça bildiren bori Bir Osmanlı dizisinde kesinle yer almamalı.Sinem kobal çok yakışır bence
BU VATAN HAİNİNİ İSTEMİYORUZ.. ŞEREFLİ İNSANLAR DA İZLEMEZ, İZLETTİRMEZ..
Beren Saat’e olan tepkileri takip ediyormusunuz bilmiyorum. Sosyal paylaşım sitelerine bir bakın. “Bu kadın bu dizide oynarsa kimse izlemez bunu böyle bilin”
Vatan haini Beren Saat oynamamalı bence. “Boğazda yalilarda oturan viskisini yudumlayan sere...izler HDP’ ye oy veriyorlar”… Ailece bu kadının dizisini izlememe kararı aldık. Hem bu vatanın insanları üzerinden para kazancak hem de bu güzel vatana ihanet edecek. Canı cehenneme… Her yerde yazacağım bu düşüncemi….
pkk nın uzantısı hdp ye oy veren bu kadının dizisini izlemeyin izletmeyin. Böyle birinin Şanlı tarihimize leke sürmesine izin vermeyin
bence beren şutlanmalıEvet izlenmemeli,güzel bir bahane
Dizi izlenmezse suç senin yorumların.bence beren şutlanmalı
Cidden baya tepki var.beroşa tepkiler sürüyor timurcuğum bu fırsattan istifade şutlar mı @sokak sanati @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @HachiKo
Kesinlikle beren saat olmamalı.Ailece onun bulunduğu dizileri izlememe kararı aldık.Siyasi görüşlerini açıkça bildiren bori Bir Osmanlı dizisinde kesinle yer almamalı.Sinem kobal çok yakışır bence
BU VATAN HAİNİNİ İSTEMİYORUZ.. ŞEREFLİ İNSANLAR DA İZLEMEZ, İZLETTİRMEZ..
Beren Saat’e olan tepkileri takip ediyormusunuz bilmiyorum. Sosyal paylaşım sitelerine bir bakın. “Bu kadın bu dizide oynarsa kimse izlemez bunu böyle bilin”
Vatan haini Beren Saat oynamamalı bence. “Boğazda yalilarda oturan viskisini yudumlayan sere...izler HDP’ ye oy veriyorlar”… Ailece bu kadının dizisini izlememe kararı aldık. Hem bu vatanın insanları üzerinden para kazancak hem de bu güzel vatana ihanet edecek. Canı cehenneme… Her yerde yazacağım bu düşüncemi….
pkk nın uzantısı hdp ye oy veren bu kadının dizisini izlemeyin izletmeyin. Böyle birinin Şanlı tarihimize leke sürmesine izin vermeyin
ben bişi yorumlamadım kimsenin siyasi görüşüne bakmamDizi izlenmezse suç senin yorumların.
bence kösem @Çiğdem- olsunCidden baya tepki var.
Yorumlarında Bereni kollarsın görüşüyle ilgili şimdide Bereni kötüleyenleri gösterirsin. Dönek.
bence beren şutlanmalı
dönek ladı kaç ceza point @mrt-06 bilirsin sen ban yer mi buYorumlarında Bereni kollarsın görüşüyle ilgili şimdide Bereni kötüleyenleri gösterirsin. Dönek.
ne diye atayım gerçi tims pelin karahan ve engin akyürekli dizi düşünüyor diyorlar şimdiden favorim oDizi tutmayınca göbek atacan dimi.
Beren yerine Meryem gelsin.ne diye atayım gerçi tims pelin karahan ve engin akyürekli dizi düşünüyor diyorlar şimdiden favorim o
meryemin yeni dizisi iyi benceBeren yerine Meryem gelsin.