Jet Sosyete - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Gülmek için valla kendimi zorladım ama yok ya.

Siz buna Jet Sosyete demişsiniz bu bildiğimiz Yalan Dünya vol 2 olmuş. :D Hiç güldürmedi.

Çarşamba olur günü, AB grubunda iyi gider. :D

Beklentimin altında kaldı. Müziği çok sıradan geldi. Nerede Yalan Dünya tanıtımı..

Kadro güzel ama iş yapar mı bilemiyorum :A

Hiç ama hiç olmamış ya birseye yakışmadı

Allah'ım bu nasıl facia????? Yalan Dünya bi Avrupa Yakası değildi tamam ama beklentim Avrupa Yakası değildi ama bi Yalan Dünya kadar iyi iş bekliyordum. Bu ancak Türk Mali'ni yazan Gülse Birsel işi olmuş gibi :( Çaycı resmen Burhan Altıntop alt versiyon III olmuş :( Demiştim Star'da olmasaydı keşke Kanal D daha iyi olur diye:(

Keşke Aile Arasında’yı diziye çevirseydi, benim için de çok büyük bir hayal kırıklığı oldu, bu ne :(

Dekor yüzünden gözlerim kanadı

Sanki tırt olmuş.

Ayrıca BKM'mize laf atanlara bir çift lafım var. Dünyada eğlence sektöründe Disney neyse Türkiye'de BKM odur.

Bu kadar sahte tanıtım olamaz hayırr olamaz yaa

Resmen rezalet :A

Dekor değil de gerçek dünyayı yani sokakları gerçek evleri kullanan diziler kazanıyor, bunlar sahte ve kolayına geliyor hem oyuncuların hemde yapımcının ancak tutmuyor .

Türk malı bundan daha iyiydi :A tutmadı :A

Valla bende bi sevemedim gibi izlemeden tam yorum yapmayayım diyorum ama tanıtım benide pek güldürmedi ya:D

Dekoru gayet beğendim. Bir sitcom dekoruna göre oldukça detaylı ve renkli görünüyor. Adı üzerinde Sitcom. Daha ne olabilirdi ki? Ancak fragman güldürmedi. Karakterlerde bir yavanlik var.. Yalan Dunya'yı bile aratacak gibi. Yine de şans vereceğim. Izlemeden karar vermemek lazım. Bakalım.

Fragmanı beğenmedim. Ama Gülse Birsel hayranıyım ve diziyi tabii ki seyredeceğim. Aile Arasındanın da fragmanını beğenmemiştim.

Dekor kötü olmuş, Yalan Dünya gerçekten zirveydi dekor konusunda. Gülse Birsele güveniyorum. :)

İlk fragmana aldanmamak lazım, işin arkasında Gülse Birsel var. Mutlaka kaliteli bir iş ortaya çıkacaktır. Dekor bence de çok başarılı olmamış ama gelen eleştiriler doğrultusunda düzeltilecektir. Ben hala merakla bekliyorum.

Ilk bolume fragman cikmasa bile sans veririm. Fakat engin gunaydin olmali. Bir yorumda okudum ayni seyi dusunmustum filmden cikinca. Aile arasi dizi olmali efsane olur

Tanıtımı az önce izledim ama gülecek herhangi bir yer bulamadım :( hatta çok zorladım ama olmadı :( olan Çağlar Çorumlu'ya olacak. Neyse tutmazsa Güldür Güldür Show'a bekleriz kendisini.

Beklentimin altında.

Beğendim, merakla bekliyorum.

Yeni fragman: