Jet Sosyete - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Yönetmen ve yapımcı bozmuş işi.

Bu kadar sahte tanıtım olamaz hayırr olamaz yaa

Resmen rezalet :A

Dekor değil de gerçek dünyayı yani sokakları gerçek evleri kullanan diziler kazanıyor, bunlar sahte ve kolayına geliyor hem oyuncuların hemde yapımcının ancak tutmuyor .

Türk malı bundan daha iyiydi :A tutmadı :A

Bu kadar sahte tanıtım olamaz hayırr olamaz yaa

Resmen rezalet :A

Dekor değil de gerçek dünyayı yani sokakları gerçek evleri kullanan diziler kazanıyor, bunlar sahte ve kolayına geliyor hem oyuncuların hemde yapımcının ancak tutmuyor .

Türk malı bundan daha iyiydi :A tutmadı :A
Sitcom dizilerinde dekor olur yani ne yapsınlar. :A

Valla bende bi sevemedim gibi izlemeden tam yorum yapmayayım diyorum ama tanıtım benide pek güldürmedi ya:D

Yalan Dünya'dan gelen oyuncular zorlama komedi oyunculuklarını aynen muhafaza etmişler. Bir tek Çağlar Çorumlu fena gözükmedi onun dışında Yalan Dünya v2 olacak :F

Dekoru gayet beğendim. Bir sitcom dekoruna göre oldukça detaylı ve renkli görünüyor. Adı üzerinde Sitcom. Daha ne olabilirdi ki? Ancak fragman güldürmedi. Karakterlerde bir yavanlik var.. Yalan Dunya'yı bile aratacak gibi. Yine de şans vereceğim. Izlemeden karar vermemek lazım. Bakalım.

Gülmeyi bırak sıkıldım fragmanı izlerken. Bence kötü

Fragmanı beğenmedim. Ama Gülse Birsel hayranıyım ve diziyi tabii ki seyredeceğim. Aile Arasındanın da fragmanını beğenmemiştim.

Dekor kötü olmuş, Yalan Dünya gerçekten zirveydi dekor konusunda. Gülse Birsele güveniyorum. :)

İlk fragmana aldanmamak lazım, işin arkasında Gülse Birsel var. Mutlaka kaliteli bir iş ortaya çıkacaktır. Dekor bence de çok başarılı olmamış ama gelen eleştiriler doğrultusunda düzeltilecektir. Ben hala merakla bekliyorum.

Ilk bolume fragman cikmasa bile sans veririm. Fakat engin gunaydin olmali. Bir yorumda okudum ayni seyi dusunmustum filmden cikinca. Aile arasi dizi olmali efsane olur

Tanıtımı az önce izledim ama gülecek herhangi bir yer bulamadım :( hatta çok zorladım ama olmadı :( olan Çağlar Çorumlu'ya olacak. Neyse tutmazsa Güldür Güldür Show'a bekleriz kendisini.