Jet Sosyete - Tanıtım Fragmanı | Star TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,561
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Jet Sosyete - Tanıtım Fragmanı | Star TV

728xauto.jpg

Star TV'nin iddialı dizisi Jet Sosyete'nin ilk fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını BKM'nin, senaristliğini Gülse Birsel'in, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği; başrollerini Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Aslı Bekiroğlu ve Ecem Uzun'un paylaştığı yapım, kendini bir anda jet sosyetenin ortasında bulan orta halli bir aileyi konu alıyor.

Jet Sosyete, yakında Star'da başlıyor!

Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Korktuğum başıma geldi. :( BKM'nin tutmayan sitcomları gibi yapay dekor, kullanılan renkler falan.. Keşke başka yapımcı olsaydı...

Siz buna Jet Sosyete demişsiniz bu bildiğimiz Yalan Dünya vol 2 olmuş. :D Hiç güldürmedi.

Çarşamba olur günü, AB grubunda iyi gider. :D

Beklentimin altında kaldı. Müziği çok sıradan geldi. Nerede Yalan Dünya tanıtımı..

Hiç ama hiç olmamış ya birseye yakışmadı

Tanıtımda o sıcak sitcom görüntüleri yok maalesef. Soğuk geldi bana. :/ Derya Karadaş iyi gözüküyor ama görüntüsü bile yetiyor gülmeme. :A

Star açgözlülüğüyle aceleye getirtmiş işi. :A Bölümden sahnelerle ilk tanıtım olacağına karakterlerle özel teaserlar çekselerdi 1-0 yenik başladı iş..

Allah'ım bu nasıl facia????? Yalan Dünya bi Avrupa Yakası değildi tamam ama beklentim Avrupa Yakası değildi ama bi Yalan Dünya kadar iyi iş bekliyordum. Bu ancak Türk Mali'ni yazan Gülse Birsel işi olmuş gibi :( Çaycı resmen Burhan Altıntop alt versiyon III olmuş :( Demiştim Star'da olmasaydı keşke Kanal D daha iyi olur diye:(

Keşke Aile Arasında’yı diziye çevirseydi, benim için de çok büyük bir hayal kırıklığı oldu, bu ne :(

BKM'nin televizyonculuğu kötü ki. :A Güldür Güldür'ü kaç kanal ve isimden sonra tutturdu. :A Analı Oğullu, Şen Yuva iyi kadrolu tutmayan işler hatırladıklarım. :A
BKM'nin şansı yaver gitmiyor olay bu. Sinemada rakiplerin gözü kalıyor o yüzden TV'de batırıyor. :A Ama bu diziyle şeytanın bacağını kıracak. :Z

Siz buna Jet Sosyete demişsiniz bu bildiğimiz Yalan Dünya vol 2 olmuş. :D Hiç güldürmedi.

Çarşamba olur günü, AB grubunda iyi gider. :D
Çarşamba Güldür Güldür var BKM istemez ikisinin aynı gün olmasını. Avlu ve Nefes Nefese çarşamba-perşembeyi alır bu dizi de pazara gider. O zamana kadar da çarşamba Börü yayınlanabilir. :D

Star, Hayat Şarkısı'nı kıskandı Hayat Sırları'nı aldı Kanal D'den patladı sıra bunda. :A @Yiğitt
Kanal D ve Gülse Birsel bu diziyi hiç düşünmemiş ki, yani başından beri yalan habermiş. Kanal D'nin yeni sezon projeleri arasında yokmuş yani. :D

BKM'nin şansı yaver gitmiyor olay bu. Sinemada rakiplerin gözü kalıyor o yüzden TV'de batırıyor. :A Ama bu diziyle şeytanın bacağını kıracak. :Z

Çarşamba Güldür Güldür var BKM istemez ikisinin aynı gün olmasını. Avlu ve Nefes Nefese çarşamba-perşembeyi alır bu dizi de pazara gider. O zamana kadar da çarşamba Börü yayınlanabilir. :D
Pazar olur ve Survivor'a geçilirse ki rahat geçilecektir Hürriyet köşe yazısında saydırır durur. :A

Kanal D ve Gülse Birsel bu diziyi hiç düşünmemiş ki, yani başından beri yalan habermiş. Kanal D'nin yeni sezon projeleri arasında yokmuş yani. :D

Pazar olur ve Survivor'a geçilirse ki rahat geçilecektir Hürriyet köşe yazısında saydırır durur. :A

Olsaydı da alırdı elinden her zaman yaptığı Star'ın. :A İlker'i, Tolga'yı da aldı batırdı hep Kanal D'den. :A

Sanki tırt olmuş.

Ayrıca BKM'mize laf atanlara bir çift lafım var. Dünyada eğlence sektöründe Disney neyse Türkiye'de BKM odur.