Harika bölümdü, çoğu sahnede gülmekten yarıldım. 3 haftalık beklemeye değdi gerçekten. Gizem’in canlı yayın sahnelerinin tamamı, çetik giyerken içinden köylü kadın çıkması, Şennur ve Mehmet’le birbirlerine laf sokmaları, Zahide ve Kumsal’ın canlı yayına bağlanması çok iyiydi. Bu sahneleri elli kez daha izlerim herhalde. Yine erkeklerin farelerden korkması, Safiye’nin bez çanta yaparken telife takılması da güldürdü. Umarım yarın hakkı olan reytingleri alır ki alacağını da düşünüyorum.
Gizem’in Ata Demirer için bana yıllarca abilik yaptı demesi de çok tatlıydı.
@xBUGRAx
Yine Ata’nın poşeti için bu battal boy demesi. Yarın SAK’ı gömmeye geliyoruz aslanlar gibi evelallah.Çok duygulandım...
Mehmet gardaşım.
Yine Ata’nın poşeti için bu battal boy demesi. Yarın SAK’ı gömmeye geliyoruz aslanlar gibi evelallah.
BKM kendini de yerleştirmiş Ali Sunal, Doğa Rutkay falan. Yıldız Tilbe’ye Gizem’le konuşurken ilham gelmesi..Çağla'nın da programı var demesi iyiydi kanalı da söyleyseydi.
Vay be demek son hafta28. Bölüm Ön İzleme:
Bu bölümde de Müge Anlı türevi programlarla dalga geçilecek galiba.
@xBUGRAx @denizz19 @HachiKo @xemrexxx @offensive
Yoo niye son olsun sonuçta Vurgun’u internetten izleyeceğine söz verdin.Vay be demek son hafta
GöreceğizYoo niye son olsun sonuçta Vurgun’u internetten izleyeceğine söz verdin.