Hayır mesajın komik değil. Umarım ciddi değilsindir çünkü reklamdan sonrası harikaydı.Aynen eziyet resmen seyirciye.
Hayır mesajın komik değil. Umarım ciddi değilsindir çünkü reklamdan sonrası harikaydı.
Gizem'in Müge Anlı'cılığa soyunması iyiydi ya Palu ailesiyle de güzel dalga geçtiler. Safiye, Gündüz ve Zahide'nin maske takması komikti. Ama keşke bir bölüm de yönetmenin Şennur'la düşündüğü gelin programı olsa.İzledim be ama geçen hafta daha iyiydi.
Boşuna demiyorum zamanında izle diye. Belki 13.00’te başlar. Neyse Vurgun gittikten sonra tekrar kovalama derdinden kurtulursun.Yayın akışında tekrarı görünüyor ama Survivor tekrarını koymuşlar sabah sabah dünkü hezimetten sonra sanırım. @Aserat
Boşuna demiyorum zamanında izle diye. Belki 13.00’te başlar. Neyse Vurgun gittikten sonra tekrar kovalama derdinden kurtulursun.
Macera peşinde koşan sensin ne yapayım. Gülse yerine Erkan’a güvenmekle hata ettin.Yine suçlu ben oldum. Bu kanalın yol geçen hanı gibi yönetilmesi ne olacak.
Macera peşinde koşan sensin ne yapayım. Gülse yerine Erkan’a güvenmekle hata ettin.
Ben de onu diyecektim sana. Gelecek hafta da Aslıhan’lı bölüm var hatta. Bakarım belki.Kumsal Refika'ya konuk aç.