Delibal izliyorum Çok güzelmiş.
Dizi başlayınca geçtin ama değil mi.Delibal izliyorum Çok güzelmiş.
Ve burada kat kat iyi işlendiğinden şüphem yok.Yasak Elma'nın konusunu çalmış Zehir Zıkkım.
Hayır ara ara sahnelerine baktımDizi başlayınca geçtin ama değil mi.
Ve burada kat kat iyi işlendiğinden şüphem yok.
Daha önce 60 kez yayınlanan film için mi sattın ya. Gözüme görünme bir süre.ssHayır ara ara sahnelerine baktım
Sende de nasıl göz varsa yayından kalktı.Yasak Elma'nın konusunu çalmış Zehir Zıkkım.
Saf bölümün önemli kısımlarına baktım zaten senin şu uzun uzun yazdığın her şeyi gördüm ben deDaha önce 60 kez yayınlanan film için mi sattın ya. Gözüme görünme bir süre.ss
İşte tamamını izlemen lazımdı.Saf bölümün önemli kısımlarına baktım zaten senin şu uzun uzun yazdığın her şeyi gördüm ben de
Haftaya özetle öğrenirim Ama bölümün en güzel kısmı zehir zıkkkımİşte tamamını izlemen lazımdı.
İlayda bu bölüm çok iyiydi kaçırma. Zehir Zıkkım da büyük ihtimalle yayından kalktı yani göremeyeceksin artık.Haftaya özetle öğrenirim Ama bölümün en güzel kısmı zehir zıkkkım
Daha kalkmadı 3-4 haftalık ara olabilir Ayrıca bence çok eğlenceli kaldırılması kötü olur.İlayda bu bölüm çok iyiydi kaçırma. Zehir Zıkkım da büyük ihtimalle yayından kalktı yani göremeyeceksin artık.
Güzel bölümdü. Safiye'nin robota düşkünlüğü, İlayda'nın çöpçatanlık sitesinde sevgili araması, Cengiz'in Gizem'i kıskanması ve Gizem'in laf sokması, yine Gizem'in dizi şartlarına gönderme yapması, Şennur-Kumsal sahneleri, Zahide'nin atar giderleri iyiydi. İlayda da Heri'yle yakınlaşmaya başladı gibi ama ciddi bir aşk çıkacağını zannetmiyorum.
Cengiz'in reyting uğruna pat diye dizi bitirilir mi demesi tam da UTC'nin üzerine geldiği için üzdü biraz.
Sende de nasıl göz varsa yayından kalktı.