PuhuTV Jet Sosyete - Dizi Yorumları

Güzel bölümdü. Safiye'nin robota düşkünlüğü, İlayda'nın çöpçatanlık sitesinde sevgili araması, Cengiz'in Gizem'i kıskanması ve Gizem'in laf sokması, yine Gizem'in dizi şartlarına gönderme yapması, Şennur-Kumsal sahneleri, Zahide'nin atar giderleri iyiydi. İlayda da Heri'yle yakınlaşmaya başladı gibi ama ciddi bir aşk çıkacağını zannetmiyorum. :A

Cengiz'in reyting uğruna pat diye dizi bitirilir mi demesi tam da UTC'nin üzerine geldiği için üzdü biraz. :(
Yasak Elma'nın konusunu çalmış Zehir Zıkkım. :A
Sende de nasıl göz varsa yayından kalktı. :A

Güzel bölümdü. Safiye'nin robota düşkünlüğü, İlayda'nın çöpçatanlık sitesinde sevgili araması, Cengiz'in Gizem'i kıskanması ve Gizem'in laf sokması, yine Gizem'in dizi şartlarına gönderme yapması, Şennur-Kumsal sahneleri, Zahide'nin atar giderleri iyiydi. İlayda da Heri'yle yakınlaşmaya başladı gibi ama ciddi bir aşk çıkacağını zannetmiyorum. :A

Cengiz'in reyting uğruna pat diye dizi bitirilir mi demesi tam da UTC'nin üzerine geldiği için üzdü biraz. :(

Sende de nasıl göz varsa yayından kalktı. :A

Dizinin içindeki diziye bile etki etti elemim pes. :A

Güzel bölümdü. Gizem'in Zahide'ye bakmayı abartması, gördüğü kabus, Şennur ve Kumsal'ın planları güzeldi. İlayda da Heri'yle iyice yakınlaşmaya başladı. Reisin sonunda göbekli Ozan'dan kurtulup yeni aşklara yelken açtığını görmek güzel. :bhr:

Şerefsiz Cengiz'e bu bölüm o kadar sinir oldum ki. Resmen Avrupa Yakası'nda Burhan'ı izlerken yaşadığım tık tıklar geri geldi. Sonradan foyası ortaya çıktı neyse ki ama Gizem de öğrense daha iyi olurdu. Yaşar'a üzüldüm. :(