Ahh bugün aklıma geldi.Punisher'ın 2. ve son sezonunu ne yapacağız
Ama koca yaz ayımız var illa ki izleriz
Ahh bugün aklıma geldi.Punisher'ın 2. ve son sezonunu ne yapacağız
3.izlerim yarın sabah 4.ü izlerimSen 4 ü izleyene kadar beklerim
@Forumdash da 1 bölüm izlemiyim demiyor hep 1 bölüm fazladan gidiyor3.izlerim yarın sabah 4.ü izlerimYetişirim ben sana sıkıntı yok
Punisher'ın 2. ve son sezonunu ne yapacağız
Punisheri bundan sonra izleyelim diğer ortakların hepsini bitirmeyelim fok gelince izlemeye dizi kalsınAhh bugün aklıma geldi.Daha Dark var Laca De Papel var sonra Big Little Lies var , Sonra TWD var@Çiğdem
Ama koca yaz ayımız var illa ki izleriz
Oha oda varStranger Things de var yazın. Haziran-Temmuz baya yoğun görünüyor benim takvim, ağustosta izleyelim Punisher'i@Çiğdem
Dark başlayacak? TWD ne olacak? Daha köye gidicen. Acele acele izlemeyelim zaten ağır diziler bunlarPunisheri bundan sonra izleyelim diğer ortakların hepsini bitirmeyelim fok gelince izlemeye dizi kalsın
Bundan sonra nereye izliyorsun ayoll, 2 gün sonra Dark yayınlanacak. Ayrıca Bll ile Handmaid's Tale var izlediğim mümkün değil bu aralarPunisheri bundan sonra izleyelim diğer ortakların hepsini bitirmeyelim fok gelince izlemeye dizi kalsın
twd @MasacRE den ayrı onu senle ben köye gitmeden izleyecez zaten ben seni bekliyorumDark başlayacak? TWD ne olacak? Daha köye gidicen. Acele acele izlemeyelim zaten ağır diziler bunlar
İzlerim ben onu da, sıkmaz ya izlersin sen de zaten akıp gidiyor diziOha oda varo dizi sıktı beni sanki ya bilmiyorum izlemek gelmiyor içimden.
Cidden baya dizi geldi. Sen Çernobili izledin mi?
Bundan sonra nereye izliyorsun ayoll, 2 gün sonra Dark yayınlanacak. Ayrıca Bll ile Handmaid's Tale var izlediğim mümkün değil bu aralar
Ozaman Jessicadan sonra darkı izleriz Masacrede bizi beklesin ben temmuzun sonu köye gidene kadar bir iki dizi izleriz işte sonra ağustosta bakarız evet diğerlerineDark başlayacak? TWD ne olacak? Daha köye gidicen. Acele acele izlemeyelim zaten ağır diziler bunlar
Dark başlayacak? TWD ne olacak? Daha köye gidicen. Acele acele izlemeyelim zaten ağır diziler bunlar
TWD izlemediniz mi siz daha 😱
Ağustos iyidir, bu kadar süre bekledi 2 ay daha beklesin zaten devamı gelmeyecekOzaman Jessicadan sonra darkı izleriz Masacrede bizi beklesin ben temmuzun sonu köye gidene kadar bir iki dizi izleriz işte sonra ağustosta bakarız evet diğerlerine
Çernobil harikaydı cidden süperdiİzlerim ben onu da, sıkmaz ya izlersin sen de zaten akıp gidiyor dizi
İzledim Çernobil'i.
HBO 1 numaradır dizi işinde, şu ana kadar hiç pişman etmedi beniÇernobil harikaydı cidden süperdiHBO dizilerine bakış açım değişti.
Şu BDSM'li bir dizi vardı hala tamamlayamadım o sıkıcı ama@Forumdash
Amy Adams'ın dizisi işte adını unuttum güzel dizi ama ağır ilerliyorHBO 1 numaradır dizi işinde, şu ana kadar hiç pişman etmedi beni
BDSM'li dizi ne yalnız onu anlamadım, izlemedim herhalde
@MasacRE oyunu izlese gerçekten güzel olurduAğustos iyidir, bu kadar süre bekledi 2 ay daha beklesin zaten devamı gelmeyecek
Diziyi bırakmıştım zaten, zorla döndürdünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?