Sen anca olumsuz mesajlara hemde etiket yokken bile yetişiyorsun pehlemeyeBen hasta bir insanım ilgi bekliyorum şuan@Forumdash
Olumlu mesajlara bakmıyorsunkı ayoll sonra bana iyi bişi demiyorsunuz diyorsun
Sen anca olumsuz mesajlara hemde etiket yokken bile yetişiyorsun pehlemeyeBen hasta bir insanım ilgi bekliyorum şuan@Forumdash
Bakacam yarınSen anca olumsuz mesajlara hemde etiket yokken bile yetişiyorsun pehlemeye
Olumlu mesajlara bakmıyorsunkı ayoll sonra bana iyi bişi demiyorsunuz diyorsunEn yakısıklı 5 erkek konusuna gir orda seni öve öve bitiremedim @xemrexxx kıskandı@Forumdash
Pehlemeyle alakalı olsa etikete bile gerek yok ışınlanırsınBakacam yarın
Ne alakası var be Punisher'ı hepimiz beraber ektik, niye bana patladı olay@Forumdash Abicimin kötü bir huyu var dizi izleyecez anlasıyoruz biz 1.bölüme bakarken o finale geçiyor
@MasacRE de kötü bir huyu var dizi izleyecez anlaşıyoruz biz bitirdikten sonra izlemeye başlıyorPunisher gibi @Harunnn60
Ahahah Punisher'ı da mı izlemedi@Forumdash Abicimin kötü bir huyu var dizi izleyecez anlasıyoruz biz 1.bölüme bakarken o finale geçiyor
@MasacRE de kötü bir huyu var dizi izleyecez anlaşıyoruz biz bitirdikten sonra izlemeye başlıyorPunisher gibi @Harunnn60
Yok öyle bir şey, beraber izlemiştik onuAhahah Punisher'ı da mı izlemediSabıkalısın resmen @MasacRE ancak kötüleyip kötüleyip sonradan izlemeye başla sen dizileri(ağır TWD göndermesidir)
Bacım yalan mı söylicek beeYok öyle bir şey, beraber izlemiştik onu
Hepimiz erteleyip durduk o diziyi, benden kaynaklanan bir durum değilBacım yalan mı söylicek bee1 matematik sapmaz hep doğru cıkar 2 bide bacım hep doğru söyler hiç sapmaz@Çiğdem
@Harunnn60 hep hastaHepimiz erteleyip durduk o diziyi, benden kaynaklanan bir durum değil2. sezon çıkalı kaç ay oldu mesela daha izleyemedik@Çiğdem @Harunnn60 biz bu üçlü olduk mu mümkün değil bir şey izleyemiyoruz
Biz bitirince izledin sen @Harunnn60Ne alakası var be Punisher'ı hepimiz beraber ektik, niye bana patladı olay
Hepimiz erteleyip durduk o diziyi, benden kaynaklanan bir durum değil2. sezon çıkalı kaç ay oldu mesela daha izleyemedik@Çiğdem @Harunnn60 biz bu üçlü olduk mu mümkün değil bir şey izleyemiyoruz
Biz @Harunnn60 la diziyi bitirdik @MasacRE biz bitirince izlemeye basladıBacım yalan mı söylicek bee1 matematik sapmaz hep doğru cıkar 2 bide bacım hep doğru söyler hiç sapmaz@Çiğdem
Yaa aynı başladık Sen @Harunnn60 nu beklıcem dedin ve yavaşladinBiz @Harunnn60 la diziyi bitirdik @MasacRE biz bitirince izlemeye basladı
Yanı sen nasıl bizden önce bitiriyorsan kütük beyde insanlar bitirdikten sonra izlemeye devam ediyor yanı ikinizlede dizi izlenmiyor hal böyle olunca
Sizi rahmetli hızaya getiriyordu
Ekip arkadaşına uyucan ayollYaa aynı başladık Sen @Harunnn60 nu beklıcem dedin ve yavaşladin
Benim @MasacRE den umudum var sizden önce bitircekEkip arkadaşına uyucan ayollSen hızına devam ediyon @MasacRE de bir oturdumu daha kalkmıyor
Darkı birlikte güzel izleyecez ama @Harunnn60 @MasacRE sana nispet edecez abicim
Bak Muhafızıda biz izledikten sonra izledi onu demeye çalısıyorum
Eevet en azından şu lak lakları yapıyoruzBak Muhafızıda biz izledikten sonra izledi onu demeye çalısıyorum@MasacRE
Aaa şaka maka kış ayında olsa uyardın bize şimdi gidicen diye hızlısın zaten sana serbest demiştik
@Harunnn60 Dediği gibi birlikte dizi yorumlamayı özlemişiz güzel oluyor
13.Bölüm final @Harunnn60 da izlesin öyle analiz edelimde bu dizi son sahnesi final gibi bitmedi devamı var gibi bitti gerçi deredevilde öyle bitmişti en gıcık oldumda buS03 - B12-13 (FİNAL)
Kısaca bölüm şöyle geçti.
Kaç bölümdür hastaede keyf çatan kötü adamımız
hastaneden kaçtı
Trish'ten dayak yedi Jessica kurtardı.
Jessica'dan dayak yedi
Jesica dayak yeni kötü adamdan lameraya yakalandı
hapse girdi
Trish'ten dayak yiyerek öldü.Son bölümde bi öncekinden farksız yani
Tris hapse girdi sonunda. Çok çok iyi bitmedi acıkcası.
Dizi başlarken Luke Cage gösterildi. Biterken killgrave hipnozu oldu. Tuhaf
Sezon genel olarak yavaş kalsa da izlemesi zevkli dizi. Çerez gibi ekmeksiz gidiyorSezona puanım 6.5'dan 7/10
@Çiğdem @Harunnn60 ben Dark izlemeye yarın akşam
13.Bölüm final @Harunnn60 da izlesin öyle analiz edelimde bu dizi son sahnesi final gibi bitmedi devamı var gibi bitti gerçi deredevilde öyle bitmişti en gıcık oldumda bu@Forumdash
Sarıcın ecünnü hapise gitti sonundaSon bölümler killgrave ismi geçti ve son sahnede onun hipnozu şey etti Jessica kalıp onla tekrar dövüşücek gibide adam ölmedimiKeşke dönse ama dizi final olmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?