bölümleri izlememiş anlatacak bişeyi yok haliyle mecburen kaçmış gaga)
bende çıkayım şimdilik size gud nayt @Çiğdem- @Forumdash
Yazmıyorum ya istediğinizi düşünün yazmayacağım. Siz böyle yaptıkça.
bölümleri izlememiş anlatacak bişeyi yok haliyle mecburen kaçmış gaga)
bende çıkayım şimdilik size gud nayt @Çiğdem- @Forumdash
Yazmıyorum ya istediğinizi düşünün yazmayacağım. Siz böyle yaptıkça.
Aaa olmaz final yorumunu yap bakalımYazmıyorum ya istediğinizi düşünün yazmayacağım. Siz böyle yaptıkça.Gidip başka konuda yorum yapacağım size inat.
11.Bölüm yorumunu merak ediyorum sen sessizce bana söyle @Forumdash @destere duymaz merak etme ayollYazmıyorum ya istediğinizi düşünün yazmayacağım. Siz böyle yaptıkça.Gidip başka konuda yorum yapacağım size inat.
Hevesim kaçtı gerçekten sana bile özelden yazıyordum annesi geldi olaylar heyecanlandı diyordum11.Bölüm yorumunu merak ediyorum sen sessizce bana söyle @Forumdash @destere duymaz merak etme ayoll
Aaa kaçmasın cnm zaten bitirmek üzeresin hele 11.bölümü çoks eviceksin diye düşünüyorum sende 1 adım kala 11 e bir türlü geçemedinHevesim kaçtı gerçekten sana bile özelden yazıyordum annesi geldi olaylar heyecanlandı diyordum
Yarın yorum yaparımAaa kaçmasın cnm zaten bitirmek üzeresin hele 11.bölümü çoks eviceksin diye düşünüyorum sende 1 adım kala 11 e bir türlü geçemedin
Ooo sevindim cnmYarın yorum yaparım
Sorma hele o zenciyleOoo sevindim cnm
Sende gıcık kaptınmı bu sezon sarısın ecünnüden
Aaa bu sezon Kingrave olmayınca konu bulamamışlar buldukları heriflerle şey ediyorlarSorma hele o zenciyleGözümden düştü durmuyor hiç
Avukat kadını da cool buluyordum oda iyice tuhaflaştı.
Aaa güzel o sarısın ecünnünün gerçek yüzünü görmene sevindim cnm Jessicada görebilse7-8-9 bölümleri geçen hafta izlemiştim ve çok beğenmiştim. Dizi ilk 3-4 bölüm bir bocaladı gibi ama sonradan oturdu ben zevkle izliyorum valla.
2x10
Harikaydı
Jessica sen ne yaptın öyle.😱 Katil oldu sanırım sezon başından beri yok öldürmem kimseyi diyordu annesine çemkiriyordu ama kendisi yaptı. Gerçi polis herif gıcıktı iyi oldu ama jessicanın başı beleya girmez umarım.
Trish'e ayar oluyorum ya. Kadın yiyip içip sevişiyor sıkışınca. o ilaçlardan sonra daha da garipleşti. bence jessica'nın işi zorlaştırmaktan başka bir şey yapmıyor bu kız.
Jerry resmen kandırıldı inanmıyorum. kendisini en akıllı zannediyordu ama insan zor duruma düşünce en inanılmayacak şeye bile inanıyor. bu durumu normal karşılıyorum çoğu insna da görüyoruz ama en azından evdeki değerli eşyları saklasaydın be bacım.
Üzüldüm sana..
8.5
@Çiğdem-
Neden bozdu bu Trish anlamadımAaa güzel o sarısın ecünnünün gerçek yüzünü görmene sevindim cnm Jessicada görebilse
11.Bölüm de bu bölümün etkisiyle bomba onada yorumunu merakla bekliyorum
Aaa ben o kadınada gıcık oluyordumNeden bozdu bu Trish anlamadım
Jeri için ne diyorsun hak etti mi
Oda dizide ki tüm kadınlara çemkiriyor ya o yüzden onu haklı bulmana şaşırmadımAaa ben o kadınada gıcık oluyordum
Jessicanın annesine üzülüyorrdum ben nedense haklı buldum onu
Hahahha Aaa işte en iyisini yapıyor ayollOda dizide ki tüm kadınlara çemkiriyor ya o yüzden onu haklı bulmana şaşırmadım
Evet hiçbirşey göremedik valla bir otobüs durdurdu onuda annesi yardım ettiHahahha Aaa işte en iyisini yapıyor ayollJessicadan 10 kat güçlü aslında Jessica güç olarakta pasif kaldı bu sezon
Annesi çocuk döver gibi dövüyordu JessicayıEvet hiçbirşey göremedik valla bir otobüs durdurdu onuda annesi yardım ettiNazar değdirdin kıza
yine toplu yorumla kurtarmışsın durumu neyse geç kalsanda buda yeterli bence7-8-9 bölümleri geçen hafta izlemiştim ve çok beğenmiştim. Dizi ilk 3-4 bölüm bir bocaladı gibi ama sonradan oturdu ben zevkle izliyorum valla.
2x10
Harikaydı
Jessica sen ne yaptın öyle.😱 Katil oldu sanırım sezon başından beri yok öldürmem kimseyi diyordu annesine çemkiriyordu ama kendisi yaptı. Gerçi polis herif gıcıktı iyi oldu ama jessicanın başı beleya girmez umarım.
Trish'e ayar oluyorum ya. Kadın yiyip içip sevişiyor sıkışınca. o ilaçlardan sonra daha da garipleşti. bence jessica'nın işi zorlaştırmaktan başka bir şey yapmıyor bu kız.
Jerry resmen kandırıldı inanmıyorum. kendisini en akıllı zannediyordu ama insan zor duruma düşünce en inanılmayacak şeye bile inanıyor. bu durumu normal karşılıyorum çoğu insna da görüyoruz ama en azından evdeki değerli eşyları saklasaydın be bacım.
Üzüldüm sana..
8.5
@Çiğdem-
jess e izbandut gibi bir anne bulmuşlardı bu sezon ondan kıza fırsat kalmadıkiHahahha Aaa işte en iyisini yapıyor ayollJessicadan 10 kat güçlü aslında Jessica güç olarakta pasif kaldı bu sezon
Hahah Aaa zaten senle @Forumdash a anlatmamış fark ettiysen ayollyine toplu yorumla kurtarmışsın durumu neyse geç kalsanda buda yeterli benceen azından izlemesende bizim yorumlardan bişeyler kaptığın kesin
@Çiğdem- in dediği gibi 11. bölüme geç hemenama bu sefer yorumu gününde yap böyle bayatlatıp anlatacaksan hiç anlatma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?