Aaa vlla naptığını bilmiyorum @Forumdash ı ajan olarak peşine sürelimNe yapıyormuş o saatlerde bir şey zırvalıyor mu hiç
Aaa vlla naptığını bilmiyorum @Forumdash ı ajan olarak peşine sürelimNe yapıyormuş o saatlerde bir şey zırvalıyor mu hiç
Beno işler için @gözlemci tuttum Nasıl unutursunAaa vlla naptığını bilmiyorum @Forumdash ı ajan olarak peşine sürelim
harika bir kararAaa hadi siz laf soktunuz diye carlıyor ama ben size savundum halde aynı torba ya konmuşum Madem fark etmiyor size katılacam ayoll @destere
bu sefer senin zamanına denk gelmek için geç girdim foruma yine kaçmışsın hogatha yarında kırk türlü bahane bulup suçu bana atarsınAaa yumruk değilde bir oklava inecek Harun beyin kafasına bu gidişle
@destere de bir tuhaf ayoll ya sabah 8 de geliyor yada akşam 11 civarı geliyor yanı bize uymayan saatleri seçip nerede Çiğdem diyor
Şaka mı yapıyorsunuz siz Diziyi izliyorum tabii ki de. Soru sorun cevaplayım o zaman. Anca o zaman inanacaksınız gibi.
10.bölüme geldim bu arada.
Yapmamiş mı yorum😱 Hiç fark etmemiştim o gün:/hanı karpuz kafalı bölüm yorumların nerde ? en son 6. bölümü yorumlamıştın orda soru sorduk o günden beri yorum bile yapmıyorsun güya onuncu bölüme geçmişte falanmış filanmış biz boş laflara inanmıyoruz artık dimi @Çiğdem- @Forumdash eğer izledim diyorsa yorumu buraya yapıştırmalı
habire dedikodu yapıp durmuş gaga çekip gitmiş, bölümlerle ilgili yorumu yokYapmamiş mı yorum😱 Hiç fark etmemiştim o gün:/
hanı karpuz kafalı bölüm yorumların nerde ? en son 6. bölümü yorumlamıştın orda soru sorduk o günden beri yorum bile yapmıyorsun güya onuncu bölüme geçmişte falanmış filanmış biz boş laflara inanmıyoruz artık dimi @Çiğdem- @Forumdash eğer izledim diyorsa yorumu buraya yapıştırmalı
Yapmamiş mı yorum😱 Hiç fark etmemiştim o gün:/
11.Bölüme geçtim diyordu ama 6 dan sonra yorumları yok evet Topluca yapacaktır bizi protesto ediyor demek ki @Harunnn60habire dedikodu yapıp durmuş gaga çekip gitmiş, bölümlerle ilgili yorumu yok
topluca yorumlar hikaye ordan burdan duyduklarını bize yutturmaya çalışıyor gaga her bölümü teker teker yorumlaması lazım aksi takdirde şaibe altında kalmaya devam edecektir11.Bölüme geçtim diyordu ama 6 dan sonra yorumları yok evet Topluca yapacaktır bizi protesto ediyor demek ki @Harunnn60
@Harunnn60 Senle bu yüzden dizi izlemeyi sevmiyor sanırım Daredevili bu sefer sende yanımızda olucaksın ozaman napacak bakalımtopluca yorumlar hikaye ordan burdan duyduklarını bize yutturmaya çalışıyor gaga her bölümü teker teker yorumlaması lazım aksi takdirde şaibe altında kalmaya devam edecektir
bu sefer seni yakaladım hogatha kaçamadın benden@Harunnn60 Senle bu yüzden dizi izlemeyi sevmiyor sanırım Daredevili bu sefer sende yanımızda olucaksın ozaman napacak bakalım
Hahha Aaa diğer konuda bende bunu dedimbu sefer seni yakaladım hogatha kaçamadın benden
ama ne şansızlıktırki forum ağırlaşmış bu kadar bahtsızlık olabilirmi ?
Hahha Aaa diğer konuda bende bunu dedim
Denk geldik ama forum kötü sanırım şuan kazma kürek foruma girişiyor @Harunnn60
@Forumdash
Dün ben senin geldiğin gibi erken geldim ama sen de benim geldim gibi geç gelmişsin ona güldüm bayane yaparsa yapsın gaga isterse kazmayı kendisine saplasın bize engel olması imkansız
forum beni habire atıyor sistemden sen nasıl mesaj yazmayı başarıyorsun hayret bu gaga sırf benimi hedef almış napmışsa forumda ikid akika mesaj yazamıyorumDün ben senin geldiğin gibi erken geldim ama sen de benim geldim gibi geç gelmişsin ona güldüm baya
Hahaha Aaa @Harunnn60 disleriyle forumu başımıza yıkıp gitti ayoll @Forumdashforum beni habire atıyor sistemden sen nasıl mesaj yazmayı başarıyorsun hayret bu gaga sırf benimi hedef almış napmışsa forumda ikid akika mesaj yazamıyorum
bölümleri izlememiş anlatacak bişeyi yok haliyle mecburen kaçmış gaga )Hahaha Aaa @Harunnn60 disleriyle forumu başımıza yıkıp gitti ayoll @Forumdash
Aaaa gitde @Harunnn60 forumu düzeltsin ayoll böyle yazamıyoruz @Forumdashbölümleri izlememiş anlatacak bişeyi yok haliyle mecburen kaçmış gaga )
bende çıkayım şimdilik size gud nayt @Çiğdem- @Forumdash