Aaa belki biz anlamamış olabiliriz üçümüz yanı
Benim dediğime geliceksin 10.bölümü izlesin
Beni siz niye anlamıyorsunuzdiğer yorumlar tamamda bahsettiğin çocuk kimjerinin peşine düştüğü çocuktan bahsetmişsinde
Aaa belki biz anlamamış olabiliriz üçümüz yanı
Benim dediğime geliceksin 10.bölümü izlesin
Beni siz niye anlamıyorsunuzdiğer yorumlar tamamda bahsettiğin çocuk kimjerinin peşine düştüğü çocuktan bahsetmişsinde
Hahha Aaa sen onların kusuruna bakma cnm biraz geç jetonları düşüyor @Forumdash @destereBeni siz niye anlamıyorsunuzŞöyle seda ablanız gibi çıkışayım mı size
Beni siz niye anlamıyorsunuzŞöyle seda ablanız gibi çıkışayım mı size
Beni siz niye anlamıyorsunuzŞöyle seda ablanız gibi çıkışayım mı size
Evet dediğin gibi laklaka vurmuşdikkat ettiyseniz gaga burda sorumuza cevap vermemişişi şamataya vurup kaçmış konudan @Forumdash @Çiğdem-
çünkü ne anlatmak istediğini kendiside çözememiş cevap vermesi zor tabi)
Evet dediğin gibi laklaka vurmuşO zaman geçen gün dediğim şey çıkıyor ortayaDiziyi izlemiyor ve yorumlardan alıp alıntılayıp geliyor burada 2şer bölüm yazıyor
Aaa gitmeyin @Harunnn60 ın üstüne ayolldikkat ettiyseniz gaga burda sorumuza cevap vermemişişi şamataya vurup kaçmış konudan @Forumdash @Çiğdem-
Evet dediğin gibi laklaka vurmuşO zaman geçen gün dediğim şey çıkıyor ortayaDiziyi izlemiyor ve yorumlardan alıp alıntılayıp geliyor burada 2şer bölüm yazıyor
Aaa gitmeyin @Harunnn60 ın üstüne ayollBiz bitirince geri kalmamak için oda bitirmeye çalısıyor işte
dikkat ettiyseniz gaga burda sorumuza cevap vermemişişi şamataya vurup kaçmış konudan @Forumdash @Çiğdem-
Aaa asıl sen mi şaka yapıyorsunŞaka mı yapıyorsunuz sizDiziyi izliyorum tabii ki de.Soru sorun cevaplayım o zaman.Anca o zaman inanacaksınız gibi.
10.bölüme geldim bu arada.
Az savunmuşsun belli kiAaa asıl sen mi şaka yapıyorsunArt niyetli @destere ile @Forumdash a seni savunmusum görmüyormusun ayoll bana niye carlıyorsun
Mesajıma cevap gelmediği için olabilir mi Harun beyAz savunmuşsun belli ki
Laf da sokamıyoruz artıkŞaka mı yapıyorsunuz sizDiziyi izliyorum tabii ki de.Soru sorun cevaplayım o zaman.Anca o zaman inanacaksınız gibi.
10.bölüme geldim bu arada.
UTC izleye izleye seni de bizimle bir görüyorMesajıma cevap gelmediği için olabilir mi Harun bey
UTC izleye izleye seni de bizimle bir görüyorOh olsun
Kayış kopabilir bu aralar sinirlendişrmeyin beniMesajıma cevap gelmediği için olabilir mi Harun bey
Kayış kopabilir bu aralar sinirlendişrmeyin beniAlttan alın
Aaa hadi siz laf soktunuz diye carlıyor ama ben size savundum halde aynı torba ya konmuşum
Kızdırma beniAaa hadi siz laf soktunuz diye carlıyor ama ben size savundum halde aynı torba ya konmuşumMadem fark etmiyor size katılacam ayoll@destere
o kaış kopsun artıkKayış kopabilir bu aralar sinirlendişrmeyin beniAlttan alın
Siz zaten bi 3 lü takılmalar filan böyleo kaış kopsun artıkGere gere bi hal oldun sende
işte benim bacımAaa hadi siz laf soktunuz diye carlıyor ama ben size savundum halde aynı torba ya konmuşumMadem fark etmiyor size katılacam ayoll@destere
Siz zaten bi 3 lü takılmalar filan böyleHarun gelince kaçmalar filan anlamıyorum zaten
Aaa yumruk değilde bir oklava inecek Harun beyin kafasına bu gidişleişte benim bacımVur masaya yumrugunu
Ne yapıyormuş o saatlerde bir şey zırvalıyor mu hiçAaa yumruk değilde bir oklava inecek Harun beyin kafasına bu gidişle
@destere de bir tuhaf ayoll ya sabah 8 de geliyor yada akşam 11 civarı geliyor yanı bize uymayan saatleri seçip nerede Çiğdem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?