Jessica Jones’dan Yeni Fragman ve Yeni Fotoğraflar!

süpergirden sonra şimdide bu süperkahramanlar kadınlardan seçilmeye basladı hosuma gitmiyor benim bu durum
başrolde hep kadınlar olmalı o zaman tüm dizilere kalite gelir erkekleri hep gül ağa karakterleri canlandırmalı

Bilmem ben Daredevil'i çok sevdim çok içime sinen bir dizi oldu kolay kolay bırakmam onu.
Bu diziyi de merakla bekliyorum bakalım iyi bir iş olur umarım.
hareketli güzel bir dizi yani ben tarz olarak uzağım ama izlersem bu türü anca daradevil gibisini izlerim yalan yok

süpergirden sonra şimdide bu süperkahramanlar kadınlardan seçilmeye basladı hosuma gitmiyor benim bu durum
süpergirl harika bir kız sevmedinmiki sevilmeyecek gibi değildi

çok acemice oynuyor ayollll dövüş sahneleri çok amotorceydi diziyi sevdim ama kızı sevemedim ben

çok acemice oynuyor ayollll dövüş sahneleri çok amotorceydi diziyi sevdim ama kızı sevemedim ben
dövüş sahnesine gerek yokki zaten , o kızın dövüşte ne işi var onu saksıya koyup suyunu verceksin seyredeceksin onu kavğaya sürenler utansın
senaristlerin allah belasını versin

@Çiğdem- o dizi bana çok basit geldi ya. Zaten sende itiraf etmişsin.
Ben ilk bölümü sevdim ama dizinin bir ağırlığı yok.

Ben kızı biraz @Çiğdem- e benzettim bu arada.
Kızın yüzü bana Çiğdemi anımsattı.
aynen benziyor zaten yalnız @Çiğdem- biraz daha kısa bu kıs ise öff öff yani laf aramızda boyuyla döver çiğdemi
zaten kendisine benzeyenide kıskanır çiğdem aynada kendisini görünce aynayı kırıyor kıskançlıktan, öyle bir psikopat işte

Ben kızı biraz @Çiğdem- e benzettim bu arada.
Kızın yüzü bana Çiğdemi anımsattı.
ayy zaten nerede sevmediğim birisi var hemen bana benzetin

ayrıca kadın dediğin idaal boyda olur çıtı pıtı yanı @destere öyle gulyabanı gibi olmaz

ayy zaten nerede sevmediğim birisi var hemen bana benzetin

ayrıca kadın dediğin idaal boyda olur çıtı pıtı yanı @destere öyle gulyabanı gibi olmaz
çıtı pıtı incelikden gelir boy olsun ama narinlik boyla bozulmazki
bakarsın 1 40 boyunda biblo gibi kız iki kelime eder kaçacak delik ararsın bakarsın 1. 80 boyunda bir konuşur rüyalara dalarsın
huyu güzel olsun yeterki kıskanç olmasın aynada kendisini görünce aynaları tekmelemesin yeterki
)

Niye o kız çok güzel bence.
Senin şimdi ki halini bilmiyorum ama bir yerde bu kıza çok benziyordun.
bir çok ünlüye özellikle yabancı ünlülere forumda çok benzetildim tabi hoş birşey

ayoll 1.65 boy diyeyim ozaman en iyi bayan boyu bence kendimden biliyorum yanı

bir çok ünlüye özellikle yabancı ünlülere forumda çok benzetildim tabi hoş birşey

ayoll 1.65 boy diyeyim ozaman en iyi bayan boyu bence kendimden biliyorum yanı
evet bencede
benim profil sayfamda @sürgünüm le karşılıklı olarak seni övüp duruyoruz şu anda
)

Hahah ya
Bir buna benzedin başka var mı
birde khaalesi ye benzeten var
çok duydum çiğdemi khalesiye benzetiyorlar

pll den hannah twd den margie diyenler oldu alakam olsun olmasın söylemeleri hoş yanı
pll den hannah diyenler olabilir andırıyorsun profilden

ama twd den maggie diyen olmaz hiç benzemiyorsunuz birbirinize
maggie ye zaten bu dünyada benzetilecek herhangi bir varlık yok

😱😱 Aaa valla şaşırdım şimdi. Onu diyenler hala forumda mı.
maggie kısmına şaşırdın eminim

Aynen o kısma şaşırdım.

@Harunnn60 twd etkinliği düzenledi @destere bekleyelim dedim ayolll en iyi kadın oyuncu michonne oldu maggieyi seçmedik en iyi erkek oyuncuda darly ve rick eşit oy aldı rickin seçilmesinede izin vermedik

uyku bastırdı sanırım @Çiğdem- i habire beğenip duruyor iki çift mesaj yazmaya bile tenezül etmiyor
)