Jessica Jones’dan Yeni Fragman ve Yeni Fotoğraflar!

Sen Allah ne verdiyse yazıyorsun valla.
Şu yazımına dikkat etsen Editör hatta Moderatör olurdun bence.
doğallığımı bozar öyle soğuk dururum bence rol yapıyor gibi hissediyorum kendimi yanı içimden nasıl geliyorsa öyle yapmalıyım

Bence bu biraz daha ciddi olacak, Supergirl'de daha CW dizileri gibi olacak. İki dizinin afişlerine bakınca bile fark ortaya çıkıyor hemen.
ayoll daredevilde ciddi bir dizi film tadında bölümler izliyorduk buda öyle olucaktır marvel etkisinden dolayı

ayoll daredevilde ciddi bir dizi film tadında bölümler izliyorduk buda öyle olucaktır marvel etkisinden dolayı
Aynen birde bölüm sayısı da etkili Jessica Jones 13 bölüm olacağı için uzatmadan tadında bitecek. Ama Supergirl ulusal kanalda yayınlandığı için sanırım 22 bölüm olur buda demektir ki bazı içi boş bölümler olacak anlamına gelir.

Tanıtım filmi çok hoş olmuş. Tutsun bu dizi de Krysten Ritter yükselişe geçsin kariyerinde.

krysten ritter hatrına ilk bölümü mutlaka izleyeceğim devamını yine kadın kurtarırsa devam edeceğim
konunun pek bişey kurtaracağını sanmıyorum tüm ümidimiz krysten da
İyi sevindim şu ön yargın kırılır umarım.
20 Kasım'da başlıyor az kaldı.

krysten ritter hatrına ilk bölümü mutlaka izleyeceğim devamını yine kadın kurtarırsa devam edeceğim
konunun pek bişey kurtaracağını sanmıyorum tüm ümidimiz krysten da
süpergirden sonra şimdide bu süperkahramanlar kadınlardan seçilmeye basladı hosuma gitmiyor benim bu durum

belki daradevilden çok daha iyidir daradevill i hepbirlikte bırakıp buna geçeriz
)
Bilmem ben Daredevil'i çok sevdim çok içime sinen bir dizi oldu kolay kolay bırakmam onu.
Bu diziyi de merakla bekliyorum bakalım iyi bir iş olur umarım.