Zorlama insanları@xemrexxx ben 2 tayfadada karısık takılacam dedi ama onuda bizim tayfaya yazdım gelicne oda öüğrenir![]()
.A @Thequeer @Billy Kane
Zorlama insanları@xemrexxx ben 2 tayfadada karısık takılacam dedi ama onuda bizim tayfaya yazdım gelicne oda öüğrenir![]()
.A @Thequeer @Billy Kane
Sen de bu konularda İlber hoca gibisin ya.Biseksüel olması lazım![]()
Bir gün ansızın konu açma yetkin alınıyormuş falan.Olsun bizim tayfada adının olması ayrıcalıktır ama artık olmayacak.![]()
@mrt-06 biryere gidemez ilk önce etiket yaptım bizim tayfanın başkanıda @mrt-06 ve @Harunnn60 tıpkı ms başkanları gibi burdada görevlerini layığıyla yapıcakalrdırZorlama insanlarıBak @mrt-06 rahatsızmış sizin tayfadan gelmiş kapımıza beni de alın aranıza diye yalvarıyor
![]()
Çünkü sen her düşünceye saygı duyan minnoş birisin bunların ağzına laf verdin şimdi oldu mu hiçNiye böyle anladın anlamadım.
Kocaman bir yumruk olacağız yeter.
Yılan hemen koşa koşa geldi sinsi. .ss
Ninet Kapısı mı. 😱
Desene buradaki herkesten daha şanslısınüniversiteden yakın bir kız arkadaşım aşıktı bu herife. O yüzden kendisinin baya fotoğrafını görme zorunluluğunu yaşadım whatsap gruplarında.
O açıdan bakmamıştım ben en iyisi tarafsız kalmaya devam edeyim.Çünkü sen her düşünceye saygı duyan minnoş birisin bunların ağzına laf verdin şimdi oldu mu hiç
Desene buradaki herkesten daha şanslısın![]()
Ooov çok sert.Sen de bu konularda İlber hoca gibisin ya.
Bir gün ansızın konu açma yetkin alınıyormuş falan.![]()
İstemiyorum. Ablası kardeşini zorla parlakçı yapacak.@mrt-06 biryere gidemez ilk önce etiket yaptım bizim tayfanın başkanıda @mrt-06 ve @Harunnn60 tıpkı ms başkanları gibi burdada görevlerini layığıyla yapıcakalrdır![]()
![]()
@Thequeer
Ne demezsinÇünkü sen her düşünceye saygı duyan minnoş birisin bunların ağzına laf verdin şimdi oldu mu hiç
Desene buradaki herkesten daha şanslısın![]()
@xemrexxx bizimdir bizim kalacak@xemrexxx ben 2 tayfadada karısık takılacam dedi ama onuda bizim tayfaya yazdım gelicne oda öüğrenir![]()
.A @Thequeer @Billy Kane
Bunlar yılan, bunlar bakarO açıdan bakmamıştım ben en iyisi tarafsız kalmaya devam edeyim.![]()
aaa sus bakayımİstemiyorum. Ablası kardeşini zorla parlakçı yapacak.![]()
Hhahahaha bedenen ayrılsalar da ruhen asla kopamazlar bebeğim merak etmeaaa sus bakayım![]()
![]()
bizim tayfanın yarısı su kaçırmaya başladı böyle olmazkı ama neyseki madde koyduk listeye adlarını yazarken ayrılmak isteyen 10 bin vermesi gerekecek adını sildirmek için @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx size sıkı madde hazırladım
![]()
![]()
@MasacRE- @Billy Kane @Thequeer
Bizim tayfada herkes özgür. 🙂aaa sus bakayım![]()
![]()
bizim tayfanın yarısı su kaçırmaya başladı böyle olmazkı ama neyseki madde koyduk listeye adlarını yazarken ayrılmak isteyen 10 bin vermesi gerekecek adını sildirmek için @Harunnn60 @mrt-06 @xemrexxx size sıkı madde hazırladım
![]()
![]()
Aaa nasıl bir tayfa bu resmen diktatörlükle yönetiliyor 😱 @mrt-06 @Harunnn60 geçmiş olsun sizlere üzüldüm adınızaaaa sus bakayım![]()
![]()
![]()
![]()
olum üstüne para versen diğer tarafa geçmez zaten bizimkilerAaa nasıl bir tayfa bu resmen diktatörlükle yönetiliyor 😱 @mrt-06 @Harunnn60 geçmiş olsun sizlere üzüldüm adınıza@S.G.A.T. @Billy Kane bizde demokrasi var değil mi arkadaşlar herkes özgürdür 😎
Sincap gibi davran o zaman.
Aynen bizim tayfa sağlam ya karşı tarafa baksana kimin ne olduğu belli değilolum üstüne para versen diğer tarafa geçmez zaten bizimkiler![]()
öyle zaten daldan dala atlar gibi forumda konudan konuya atlıyoruzSincap gibi davran o zaman.![]()
![]()