Jensen Ackles Resimleri

@Harunnn60 bizim tayfanın kayıtlı üyelerinden jensenede bayılır :A :A :A

Seziyodum ben zaten açtığımız hatunların konularına pek bakmıyor erkeklerin konularından da çıkmıyo. :A

Aşkım Abuzer Kömürcüden sonra bir türlü kendime gelemedim :A
Biz o kadar karı kız resimleriyle savaş açmaya çalıştık ama en büyük darbeyi @Tolstoyevski indirdi size resmen yaptığı hareketle helal olsun :A Bir daha da zor kendinize gelirsiniz artık :A @Yiğitt @Ahmed

Gülüşüne 2 dakika bakınca sanki dünya güzelleşiyor 😳
Biz o kadar karı kız resimleriyle savaş açmaya çalıştık ama en büyük darbeyi @Tolstoyevski indirdi size resmen yaptığı hareketle helal olsun :A Bir daha da zor kendinize gelirsiniz artık :A @Yiğitt @Ahmed
@Tolstoyevski de gizliden parlakçı tayfaya kayıt olmaya çalışmış ama onuda pis herifinide istemiyoruz :A :A :A @Yiğitt @Billy Kane

Yook @Tolstoyevski bizden :A Çok da zekice bir hareket yaptı size erkekleri mi beğeniyorsunuz alın size erkek dedi yapıştırdı Abuzer Kömürcü'yü suratınıza :A
Ne kadar zekice bizde paylaşırdık ama paylaştığınız kadınlardan daha çirkinini bulamıyoruz ki :A Birinin yüz hatları benimkinden erkeksi olur sonra 50 yaşındaki kadını Kraliçemiz diye paylaşırsınız :F @Çiğdem- @Ahmed @Yiğitt

Ne kadar zekice bizde paylaşırdık ama paylaştığınız kadınlardan daha çirkinini bulamıyoruz ki :A Birinin yüz hatları benimkinden erkeksi olur diğeri 50 yaşındaki kadını Kraliçemiz diye paylaşırsınız :F @Çiğdem- @Ahmed @Yiğitt
Ne yüzü ya paylaştığımız kadınların yüzüne bakan mı var :A Onların başka tarafları değerli :A

@S.G.A.T. da gizliden gizliye ne kesti jensenimi :A zaten onda potansiyel vardı bizim tayfaya kayıt başruvusu yaparsa bizde size darbe yapmıs olucaz :A :A :A @Thequeer
hayir-logoJASN3cui00ieS7OhT3x4Mg.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking