Suratı iyice dikdörtgene döndü gerdire gerdire.Jensene benden daha çok tutuk olduğunu biliyorum![]()
![]()
![]()
Suratı iyice dikdörtgene döndü gerdire gerdire.Jensene benden daha çok tutuk olduğunu biliyorum![]()
![]()
![]()
Helal olsun koca yürekli adminBen sizin tayfada değilim..
Neden bu ciddiyet ? bizde tarikat falan değiliz zaten eğleniyoruzBen sizin tayfada değilim..
aa çarpılırsın bee 😱😱😱 10 yıllık nimet kapımıza laf edilmezSuratı iyice dikdörtgene döndü gerdire gerdire.![]()
Neler görüyor bu gözler @Harunnn60 dan sonra @mrt-06 da mı.😱Jensene benden daha çok tutuk olduğunu biliyorum![]()
![]()
![]()
Sizin tayfadan değilim dedi karşı taraftanım demedi belki ortadadırHelal olsun koca yürekli adminBöyle göster tepkini vur masaya yumruğunu
![]()
Niye böyle anladın anlamadım.Neden bu ciddiyet ? bizde tarikat falan değiliz zaten eğleniyoruz![]()
Kocaman bir yumruk olacağız yeter.Helal olsun koca yürekli adminBöyle göster tepkini vur masaya yumruğunu
![]()
Yılan hemen koşa koşa geldi sinsi. .ss
Ninet Kapısı mı. 😱aa çarpılırsın bee 😱😱😱 10 yıllık nimet kapımıza laf edilmez![]()
![]()
![]()
Helal olsun koca yürekli adminBöyle göster tepkini vur masaya yumruğunu
![]()
Sizin tayfadan değilim dedi karşı taraftanım demedi belki ortadadır![]()
@mrt-06 @Harunnn60 onlarda yeni öğrendiler hangi tayfada olduklarınıSuratı iyice dikdörtgene döndü gerdire gerdire.![]()
Emre ne gibi ki?
Ya bırak seni birdaha bizim konulara etiketlemicem.Niye böyle anladın anlamadım.
Kocaman bir yumruk olacağız yeter.
Yılan hemen koşa koşa geldi sinsi. .ss
Ninet Kapısı mı. 😱
O ortaya karışık takılıyor ya farketmiyor onaEmre ne gibi ki?![]()
Nasıl zehirlediysen filinta gibi adamları.
Sen konu açıp etiketlemesen ben bakmayacağım sanki. Google ve diğer platformlar duruyor.Ya bırak seni birdaha bizim konulara etiketlemicem.![]()
O ortaya karışık takılıyor ya farketmiyor ona![]()
@xemrexxx ben 2 tayfadada karısık takılacam dedi ama onuda bizim tayfaya yazdım gelicne oda öüğrenirEmre ne gibi ki?![]()
Threesexüel miydi neydi o.O ortaya karışık takılıyor ya farketmiyor ona![]()
Olsun bizim tayfada adının olması ayrıcalıktır ama artık olmayacak.Sen konu açıp etiketlemesen ben bakmayacağım sanki. Google ve diğer platformlar duruyor.![]()