Suratı iyice dikdörtgene döndü gerdire gerdire.Jensene benden daha çok tutuk olduğunu biliyorum
Suratı iyice dikdörtgene döndü gerdire gerdire.Jensene benden daha çok tutuk olduğunu biliyorum
Helal olsun koca yürekli adminBen sizin tayfada değilim..
Neden bu ciddiyet ? bizde tarikat falan değiliz zaten eğleniyoruzBen sizin tayfada değilim..
aa çarpılırsın bee 😱😱😱 10 yıllık nimet kapımıza laf edilmezSuratı iyice dikdörtgene döndü gerdire gerdire.
Neler görüyor bu gözler @Harunnn60 dan sonra @mrt-06 da mı.😱Jensene benden daha çok tutuk olduğunu biliyorum
Sizin tayfadan değilim dedi karşı taraftanım demedi belki ortadadırHelal olsun koca yürekli adminBöyle göster tepkini vur masaya yumruğunu
Niye böyle anladın anlamadım.Neden bu ciddiyet ? bizde tarikat falan değiliz zaten eğleniyoruz
Kocaman bir yumruk olacağız yeter.Helal olsun koca yürekli adminBöyle göster tepkini vur masaya yumruğunu
Yılan hemen koşa koşa geldi sinsi. .ss
Ninet Kapısı mı. 😱aa çarpılırsın bee 😱😱😱 10 yıllık nimet kapımıza laf edilmez
Helal olsun koca yürekli adminBöyle göster tepkini vur masaya yumruğunu
Sizin tayfadan değilim dedi karşı taraftanım demedi belki ortadadır
@mrt-06 @Harunnn60 onlarda yeni öğrendiler hangi tayfada olduklarınıSuratı iyice dikdörtgene döndü gerdire gerdire.
Emre ne gibi ki?
Ya bırak seni birdaha bizim konulara etiketlemicem.Niye böyle anladın anlamadım.
Kocaman bir yumruk olacağız yeter.
Yılan hemen koşa koşa geldi sinsi. .ss
Ninet Kapısı mı. 😱
O ortaya karışık takılıyor ya farketmiyor onaEmre ne gibi ki?
Nasıl zehirlediysen filinta gibi adamları.
Sen konu açıp etiketlemesen ben bakmayacağım sanki. Google ve diğer platformlar duruyor.Ya bırak seni birdaha bizim konulara etiketlemicem.
O ortaya karışık takılıyor ya farketmiyor ona
@xemrexxx ben 2 tayfadada karısık takılacam dedi ama onuda bizim tayfaya yazdım gelicne oda öüğrenirEmre ne gibi ki?
Threesexüel miydi neydi o.O ortaya karışık takılıyor ya farketmiyor ona
Olsun bizim tayfada adının olması ayrıcalıktır ama artık olmayacak.Sen konu açıp etiketlemesen ben bakmayacağım sanki. Google ve diğer platformlar duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?