Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk | Yeni Bir Etkinlik

En güzel yaşlar :X Hep o yaşlarda kalsaydık diyeceksin ilerde evladım:( O zorluk değil sadece ayagına dolanan taş. Uzağa fırlatmak zor değil:A
Senin yanında bende kendimi yaşlı hissetmeye başladım :T en güzel yaşlardayız bizde. 45'ten sonra yaşlanmaya başladık moduna girelim, tabi eğer sen o yaşı çoktan geçmediysen :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Artık sayamazdım :A Googleye soruyorum gerçek yaşımı :F
Ee tabi, bir yerden sonra insan kabullenemiyor yaşlanmayı ve kendini okadar şartlandıriyorki olmadığı bir yaşta sanıyor :A kendimden değil, çevremdekilerden dolayı biliyorum :A :A

• Güldürdün
Sen cevrene bakma ::A
Tecrübe edinmem için lazım oluyor be :A
Nisan ayınıda bitirdik, zaman ne çabuk geçiyor :T:
Sen nezaman kayiplara karısacaktın? Haziran? Etkinliğimiz Ağustos sonu başlayacak, yani en öznelinen diziyi seçmek

• Güldürdün
Tecrübe edinmem için lazım oluyor be :A
Nisan ayınıda bitirdik, zaman ne çabuk geçiyor :T:
Sen nezaman kayiplara karısacaktın? Haziran? Etkinliğimiz Ağustos sonu başlayacak, yani en öznelinen diziyi seçmek
Temmuz gibi olur. Ramazan bayramı erken malasef:A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yine aralık filan olur heralde:F Etkinlik ne zaman başlıyor asıl:A Temmuza kadar başlar heralde?
Konu başı 5 jenerik tanıtma çarşamba başlayacak, haftada 2 kere Mayıs ayı boyunca.

Ağustos sonu başlayacak En Özlenilen Dizi seçme etkinliği:(

• Beğendim
Ben gidene kadar öne cıkanlar arasındaki adaylarımı secerim o zaman:A Sayarsın oyumu dimi:A
Ay öyle olurmu ki? :A
Ozaman diyelimki finalde seninkilerden finale çıkan oldu, senle ayrı fikirde değilsek ben oylamam eşitlenir. Aynı fikirdeysek duruma bakarım :A :A

• Güldürdün
Seni vekil olarak atıyırum:F +1 olarak ekleyeceksin yani:X
Bu durumu bir düşüneyim, ben bir b planı yaparım ve milletin ağzına laf vermeden haledecem bu durumu :A Sen gitmeden bana özelden favorilerini yazarsın, bende ona göre birşeyler ayarlarım :A Kendi oyumu sana feda edecem :A inşallah 1-2 oyla belirlenen durumlar olmaz :F

• Güldürdün
Bu durumu bir düşüneyim, ben bir b planı yaparım ve milletin ağzına laf vermeden haledecem bu durumu :A Sen gitmeden bana özelden favorilerini yazarsın, bende ona göre birşeyler ayarlarım :A Kendi oyumu sana feda edecem :A inşallah 1-2 oyla belirlenen durumlar olmaz :F
Kendi oyunu feda etmene gerek yok :F Ben foruma gelip oy kullanmiş gibi +1 olarak sayıcaksın:A Zor olmasa gerek:A

• Güldürdün
Kendi oyunu feda etmene gerek yok :F Ben foruma gelip oy kullanmiş gibi +1 olarak sayıcaksın:A Zor olmasa gerek:A
Daha önce yapıldımı bu hiç? (b) bu benim 5. sunuculuk deneyimim olacak (4 tanesi kendi etkinliğim) Sicilimi yakar bu durum :A kara listeye girmeye sebep bir durum :A
Biz bunu zamanı gelince detaylı özelden konuşalım. Milletin ağzına laf vermeyeyim :A
Adaletli bir şekilde haledeyim meseleyi ?

aha! aklıma bir fikir geldi, herkesi memnun edecek bir çözüm :A

• Güldürdün
Daha önce yapıldımı bu hiç? (b) bu benim 5. sunuculuk deneyimim olacak (4 tanesi kendi etkinliğim) Sicilimi yakar bu durum :A kara listeye girmeye sebep bir durum :A
Biz bunu zamanı gelince detaylı özelden konuşalım. Milletin ağzına laf vermeyeyim :A
Adaletli bir şekilde haledeyim meseleyi ?

aha! aklıma bir fikir geldi, herkesi memnun edecek bir çözüm :A
Tamam bu çözüm sürecini ince eleyelim:A

• Güldürdün