Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk | Yeni Bir Etkinlik

Googleden benim yorumu bulmuştun ya hani? O etkinliği diyorum. Onu da yapıcam demedin mi? Durum güncellemende onu da yapıcaksın sanmiştim:F

İki gün takıldın benle hemen alzhemer başlgancı gösterdin:A
asdfgjsjjsjsja
Ya ondanmi @pompy de yazdı, senin gibi farklı birşey anlamış o güncelemeden:F
Ben bunu demek istemiştim ama tamam tamam, Ramazanda onuda bir yerlere sıkıştırıp açarım belki :F:F
Beni nazar edersiniz ama 3 etkinlik birden aynı anda yürütürsem :F @MasacRE @Sherlock
Ben o meseleyi bi düşüneyim. Seninle şekil veririz ne şekilde olacağına dair :A Olmadı yazdan sonraya atalım :A

asdfgjsjjsjsja
Ya ondanmi @pompy de yazdı, senin gibi farklı birşey anlamış o güncelemeden:F
Ben bunu demek istemiştim ama tamam tamam, Ramazanda onuda bir yerlere sıkıştırıp açarım belki :F:F
Beni nazar edersiniz ama 3 etkinlik birden aynı anda yürütürsem :F @MasacRE @Sherlock
Ben o meseleyi bi düşüneyim. Seninle şekil veririz ne şekilde olacağına dair :A Olmadı yazdan sonraya atalım :A
O zaman kötü gözlerden korunsun seni ??

• Harika
Reactions: Dosi
O zaman kötü gözlerden korunsun seni ??
Aslında güldürü atacaktım çünkü Spoi kutusunda Nazar Boncuğu sandım :F:F @xemrexxx
Hahhahhahhaha bu şarkının nakaratı ne böyle 😱😱:F
Sözler harika :F
hemen gidip YouTube yorumlarına bakayım :F

o biraz alaycı imasıydı :A millet baya saydırmış, diss atmış :A
nakarata kadar harika gidiyorda sonra şok yaşıyor insan :A
Bunu anımsattı nakaratı :
@xBUGRAx
Nakarat Kemal Sunalın bi filminden ama hangisi olduğunu bilmiyorum:X Bu şarkı bi ara dilime dolanmişti ama özel olarak acıp hiç dinlemedim :F Sağdan soldan duymayla :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Çılgın Bediş
Çarli
Ayrılsak da beraberiz
Ruhsar
İnce ince Yasemince
Eyvah Babam
Hayat Bağları
Yılan Hikayesi

başarılar @Dosi
Teşekkürler. Bunlardan isim olarak Eyvah Babam'ı tam çıkaramadım ama Hayat Bağları'nı ilkez duyuyorum. Konulara ekleyip detay yazınca bende öğrenmiş olurum :D Belki tanıtım amaçlı olan 2 konuyu tek görürsün ama Yazdan sonra özlenilen dizileri seçeceğiz, ozamana kadar sende dönmüş olursun :D

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.